Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Veltman: 'Dit is heerlijk, zowel de basisplaats als de goal'

6 april 2019 20:44

In gesprek met Fox Sports gaf Joël Veltman aan erg blij te zijn met zijn basisplaats én zijn doelpunt. "Je weet van te voren dat je gaat spelen. Die goal is extra natuurlijk, maar het is heerlijk", aldus Veltman. "Ik had niet gedacht in de basis te staan, omdat ik in april geblesseerd raakte. Je hoopt dan op een paar minuten."

Tijdens zijn revalidatie op het complex van de KNVB heeft de verdediger ook veel gewerkt aan het afwerken. "Die knie moet een volle trap aan kunnen, dus in Zeist hebben we heel veel afgewerkt", zo gaf hij aan. "Ik vond het ook mooi om te zien toen ik op de tribune zat. Dat was zelf natuurlijk kut, maar Nous, Rasmus en Nico komen zo veel op. In de Champions League scoort Nico ook lekker veel. Daar leer je ook van. Daarvoor was ik een rechtsback die vooral verdedigend dacht, maar nu moet ik ook de aanvallende dingen brengen. Dat verwacht de trainer ook van me."

Veltman heeft na lang blessureleed ogenschijnlijk makkelijk de aansluiting kunnen vinden met de groep. "Dat betekent dat ik mijn revalidatie goed heb kunnen doen. Dat komt door Zeist en dat komt door Ajax. Ik heb mijn tijd ook daarvoor genomen. Ik heb geen haast gemaakt. Daardoor heb je misschien twee stapjes terug gemaakt, maar ook drie stapjes vooruit gedaan", zei hij daarover. "De trainingen in het begin waren wel flink aanpoten. Dat was een trainingsniveau om U tegen te zeggen. Mede door de aankopen zie je dat het niveau nu echt heel hoog is."




Tags

veltman revalidatie stapjes zeist aanpoten blessureleed fox haast knvb nous rasmus trainingsniveau

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos