Transparent
Inloggen
Sluiten

Kik Pierie: 'Ik moet een vervolg kiezen waar ik me beste kan ontwikkelen'

4 april 2019 23:20 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Kik Pierie: "Ik moet een vervolg kiezen waar ik me beste kan ontwikkelen"; image source: Pro Shots

In gesprek met Fox Sports heeft Kik Pierie gereageerd op de geruchten over een mogelijke transfer naar Ajax. "Ik wil aan het eind van het seizoen een stap maken, maar die stap kan ook zijn om te blijven bij Heerenveen. Ik moet een vervolg kiezen waar ik me beste kan ontwikkelen. Of dat Heerenveen, Ajax of een andere club is weet ik oprecht nog niet", aldus Pierie. "Ik ga er goed over nadenken en kijken wat er uit komt."

De verdediger droomde vroeger al van spelen voor Ajax. "Als elfjarig jongetje heb ik wel gezegd dat ik het eerste elftal van Heerenveen wil bereiken, daarna Ajax en dan naar Barca", zo gaf hij aan. "Het zijn natuurlijk kleine jongensdromen. Of dat uiteindelijk zo zal zijn weet je nooit."




Tags

pierie heerenveen droomde elfjarig fox jongensdromen jongetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Haha. Die kan Feyenoord nu wel van zn lijstje afstrepen ;)
+3/-0

5 jaar geleden
Kopen en verhuren. Hadden ze met Schuurs ook moeten doen.
+2/-0

5 jaar geleden
Die zit al met zijn kop bij Barca....????
+2/-1

 
5 jaar geleden
Hij heeft nog geen bal voor Ajax gespeeld waar hij naar toe zou willen en dan al dromen over Barca... Hmmm. Raar
+1/-1

 
5 jaar geleden
Het zal maar verboden zijn te dromen en over je dromen te praten..
+1/-0

 
5 jaar geleden
Solidus: Zo bedoel ik het toch niet, maar Ajax IS een bijzondere club al. Voor ons fans DE beste. Raar dat je zonder daar al te spelen verder kijkt. Dromen mag natuurlijk...Maar als je zo binnenkomt krijg ik een nare bijsmaak. Ik hoop dat ajax het ooit lukt om spelers jaren bij elkaar te houden, zonder dat tussentijdse transfergedoe !Barca en Real, Bayern ....die kunnen onbezorgd bouwen aan de toekomst. Bij ons gaat de poort open zodadelijk.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Eens hoor.. maar ja zo is het nou eenmaal. Het probleem is de Eredivisie, Ajax zelf is een zeer aantrekkelijke club om er te spelen en als we in een betere competitie zaten zouden we wel in staat zijn spelers langer aan ons te binden.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Hij zegt toch dat ie daar als 11-jarig jochie over droomde? Hij heeft nu dus, als ie naar Ajax mooi gaat tenminste, een van die doelen behaald.
+1/-0

5 jaar geleden
"Als elfjarig jongetje heb ik wel gezegd ......."
Humor kan je hem niet ontzeggen, die komt er bij Feyenoord en PSV supporters niet meer in als ze net zo reageren als de F-side.
+2/-0

5 jaar geleden
"Ik wil aan het eind van het seizoen een stap maken, maar die stap kan ook geen stap zijn." Hoeveel van dit soort interviews gaan we nog krijgen?
+1/-0

5 jaar geleden
Heerenveen speelde dramatisch vandaag. Is Pierie nou zo goed?
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki klaiber krimpen metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid