Transparent
Inloggen
Sluiten

Kjell Scherpen: 'Bij Ajax, de beste club van Nederland, kan ik me goed ontwikkelen'

3 april 2019 23:06 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Kjell Scherpen: "Bij Ajax, de beste club van Nederland, kan ik me goed ontwikkelen"; image source: Pro Shots

Kjell Scherpen hoopt volgend seizoen bij Ajax te spelen. Dat geeft hij aan in gesprek met Fox Sports. "Ik denk dat ik me bij Ajax, de beste club van Nederland, nog goed en verder kan ontwikkelen. Ik denk dat het een goede stap zou kunnen zijn. We gaan zien wat het wordt", aldus Scherpen. "De clubs zijn in gesprek en volgens mij gaat dat de goede kant op. Nu is het afwachten wat dat wordt."

Het is niet uitgesloten dat Scherpen op huurbasis voor FC Emmen blijft spelen. "Dat zou kunnen, maar het is nu eerst zaak om te zorgen dat het rond komt", zo gaf hij aan. "Daarna is het bespreken wat het wordt. Misschien verhuren aan Emmen, maar dat ligt er natuurlijk ook aan of we er in blijven."

Over het spandoek in het uitvak wilde Scherpen het niet hebben. "Daar wil ik niet zo veel aandacht aan gaan besteden", zei hij daarover.


Discussieer mee op de forums


Tags

scherpen kjell nederland emmen bespreken fox spandoek uitvak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Mocht Scherpen een keeper binnen Ajax worden, verdient hij uiteindelijk toch het voordeel van de twijfel. Ajax geeft de jeugd kansen, dan is dat ook voor deze jongen. Hij begrijpt dondersgoed dat hij volgend seizoen niet in Ajax 1 staat, hij geeft ook aan te kiezen voor zijn ontwikkeling.
De keeper bij Jong Ajax is ook niet altijd top en zit er regelmatig naast terwijl de tegenstander van hetzelfde kaliber is, in die zin allebei spelen ze in de Keuken Kampioen. Deze keeper van Emmen heeft eredivisie tegenover zich en dat is wel een verschil. Als hij komt, is hij welkom en moet hij de kans krijgen zich inderdaad te ontwikkelen en te laten zien waarom beide partijen een juiste keuze hebben gemaakt.
7 maanden geleden
Kinderachtig gedoe rondom deze jongen zeg, pff. Omdat ie als kind een paar gemene uitspraken heeft gedaan jegens Ajax. Nou nou... We liggen er allemaal huilend wakker van vanavond.
7 maanden geleden
Buiten alle kinderachtige reacties om is het m.i een Jeroen Zoet 2.0...ik vindt het niks. Maar goed bij Ajax hebben ze er meer verstand van. We gaan het zien.
7 maanden geleden
Rare reacties op de komst van Scherpen. Vanwege teksten die hij als 11 jarige schreef?
Frenkie de Jong was in zijn jeugdjaren ook voor Feyenoord. Hij sliep zelfs in een Feyenoord pyjama.

Dus zaterdag in Tilburg ook een doekie in het uitvak met de tekst "Frenkie is een kakkerlak"?
7 maanden geleden
Misschien een IQ test invoeren als je een supporterskaart van Ajax wilt hebben ? Twijfel soms ook over figuren die bv. vuurwerk meenemen in het stadion of dingen slopen tijdens Europese wedstrijden. Echt, waar gaat dit over. Als je goed zoekt, zal je van iedereen rare teksten of dingen op internet vinden.
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ga het zeker niet goedpraten, maar het zijn niet alleen de tweetjes hè. Afgelopen augustus zei hij ook letterlijk dat Feyenoord zn volgende mijlpaal is. https://m.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=335686
7 maanden geleden
Afgezien van de domme reacties van zichzelf supporters noemende mensen.
Keepte hij gisteren Ajax waardig?
Ik vond hem gisteren wederom zeer zwak.
7 maanden geleden
Word een hele klus om deze jongen tot een Ajax-waardige keeper te maken...vind m zeer zwak. Zijn enige voordeel is zijn lengte.....
7 maanden geleden
Ik vind hem niet goed genoeg voor Ajax. De fouten die hij in de Arena maakte maakt hij nu nog steeds. Je zou toch verwachten dat hij er in dat halfjaar iets bij heeft geleerd. Het is gewoon een Lamprou van 2 meter.
 
7 maanden geleden
Of een Onana van 2 meter.. De tijd zal leren. Ook Onana maakte fouten toen hij nog bij Jong Ajax speelde op zijn 18e/19e.
 
7 maanden geleden
Onana maakte zeker fouten, maar bij hem zag je wel een vooruitgang. Die zie ik dus niet bij Scherpen. Ik denk dat clubs als Groningen, Heerenveen en Heracles beter bij hem passen.
7 maanden geleden
Ik vond met name gênant aan het hele verhaal, dat wij als Ajacieden blijkbaar zo druk bezig zijn met de keeper van Emmen...
 
7 maanden geleden
Tuurlijk boeit de keeper van Emmen ons niets. TENZIJ hij mogelijk volgend seizoen bij Ajax komt keepen. Dan boeit het weldegelijk wat of hij behalve lang zijn ook voldoende keeperskwaliteiten heeft om bij Ajax te passen. En het als persoon hebben van vertrouwen cq draagvlak binnen de club en de fans is ook belangrijk voor een keeper.

Niemand twijfelt aan de lengte van de keeper van Emmen, maar aan het daadwerkelijke talent en het draagvlakelement twijfel ik wel. En met mij dus kennelijk nog een hoop andere Ajax-fans.
 
7 maanden geleden
Ging mij niet om de ophef over zijn kwaliteiten, maar de ophef om zijn tweetjes van een paar jaar geleden.
 
7 maanden geleden
Die tweetjes van een 11-jarige jongen zal idd weinig mensen boeien. Maar begin van dit seizoen roepen dat het je grootste ambitie is om 1e keeper van Feyenoord te worden, is niet echt goed voor je draagvlak bij Ajax.
En dan kan hij nu wel roepen dat Ajax de beste club is om zich te ontwikkelen, maar waarheen gaat hij zich ontwikkelen dan? Leiden we hem op voor het waar maken van zijn ambitie? Want dan hoeft het voor mij niet. Dan pakken we wel een andere jonge keeper.
 
7 maanden geleden
Het is toch niet zijn fout dat Ajax interesse toont.
Hoeveel echte Ajacieden voetballen er in Ajax 1 ?
 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Tuurlijk is dat niet zijn fout. Maar dat hij op die interesse ingaat is wel zijn fout.
Als zijn hart bij Feyenoord ligt dan kan hij toch gewoon tegen Ajax zeggen " Bedankt voor de interesse, maar sorry mijn ambities liggen ergens anders".
7 maanden geleden
geef die jongen gewoon kans heeft alles mee nog jong en lang. kan gewoon nog bij emmen blijven en ontwikkelen denk ik
7 maanden geleden
Het boeit niet wat hij roept, die jongen is een broodvoetballer. Als de mensen binnen de club het in hem zien zitten is hij van harte welkom. Die jongen is jong en het is echt schandalig, laag, triest en noem maar op, hoe een aantal eencelligen zich gedragen. Dit soort figuren kun je missen als kiespijn. Ze maken meer kapot dan je lief is.
7 maanden geleden
Wat een slechte Keeper zeg, laat die lekker bij een plaatselijke rotterdams amateur clubje ballen
7 maanden geleden
Kjell, je bent welkom bij de beste club van Nederland. Alleen nog wel even flink doorontwikkelen, want afgelopen woensdag was niet top (waarvoor nog dank, overigens). Maar ja, Sar en Jasper vond ik destijds in eerste instantie ook niet zo geweldig en zie...

Laatste nieuws
Tagcloud

ado beek blind eredivisie feyenoord fier gouden hag jong keijzer knicks koen liam lidus marcel marokko neres nets onzin oranje pele podcast promes renemar serie siem spelbos tadic thomas york