Transparent
Inloggen
Sluiten

Mike Verweij: 'Interesse in Edson Álvarez is niet heel serieus'

2 april 2019 13:14 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Mike Verweij: "Interesse in Edson Álvarez is niet heel serieus"; image source: Pro Shots

In de voetbalpodcast van De Telegraaf is Ajax-watcher Mike Verweij dieper ingegaan op de mogelijke transfer van Edson Álvarez. "Er is vorig jaar al gesproken, maar het is niet heel serieus. Hij is bij Ajax een van de opties en ik denk dat het vooral bedoeld is om de prijs op te drijven", aldus Verweij. "Ajax is veel meer op zoek naar een linksbenige verdediger die ook als linksback kan spelen. Daarom de naam Pierie, maar er wordt ook in Zuid-Amerika gekeken. Ik denk dat er een beetje wordt voorgesorteerd naar Daley Blind op het middenveld."

Ajax hoeft niet te rekenen op de komst van Jan Vertonghen. "Hij is wel gepolst, maar de Belgen Jan Vertonghen en Toby Alderweireld vinden het op dit moment te vroeg om terug te keren", zo geeft hij aan.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

verweij alvarez vertonghen alderweireld amerika blind drijven gepolst pierie telegraaf toby voorgesorteerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Mexicanen komen nooit, die gaan altijd een deur verder.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik begrijp niet waarom Ajax ook niet op zoek gaat naar een rechtsback, Noussair Mazraoui is verdedigend de zwakke schakel (moet linie naar voren), Nico een goede aanbieding doen die hij niet kan afslaan, groot vraagteken is de plaatsvervanger voor de Ligt,die moet er wel meteen staan.
+1/-0

4 jaar geleden
De belangrijkste regel van dit bericht is de laatste. Helaas helaas dus nog geen Belgisch duo achterin. Want daar ligt het probleem inderdaad voor volgend jaar. Een middenveld met v/d Beek, Blind, Ziyech, Marin en Schone in de Huntelaar rol als opties is top. Achterin komen we nog niet verder als het talent Pierie en Magallan die net als bij Boca nog wel een jaar zal moeten wennen. Schuurs is er ook nog niet klaar voor dus daar moeten we nog een topper halen. Eerst inderdaad voor Nico de knip open. Kan zonder problemen want die gaat uiteindelijk echt wel voor een topprijs de deur uit. En dan 10/15/20 miljoen voor een centrale topverdediger.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos