Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax ondervindt hinder van PSV in strijd om Edson Álvarez'

2 april 2019 08:49 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax ondervindt hinder van PSV in strijd om Edson Álvarez"; image source: Pro Shots

In navolging van de Mexicaanse media meldt ook De Telegraaf dat Ajax interesse heeft in Edson Álvarez. De Amsterdammers hebben hiervoor echter concurrentie van PSV, die concreter geïnteresseerd zijn. Waar Álvarez bij Ajax nog de status heeft van 'een van de opties' zou PSV sneller zaken willen doen. Zij lijken de gevraagde transfersom van tien miljoen euro niet te kunnen betalen zonder spelers te verkopen, terwijl dat voor Ajax geen enkel probleem is.

Ajax had afgelopen zomer ook al interesse in de 22-voudig international van Mexico. Het koos aanvankelijk toch voor Lisandro Magallán en toen zijn komst niet haalbaar was, kwam Daley Blind. Álvarez komt het best tot zijn recht als rechts-centrale verdediger, maar kan ook als rechtsback of controlerende middenvelder spelen.




Tags

alvarez ondervindt blind magallan mexico telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Kom op Marc, stap in die geldwagen en kopen die Alvarez. Dan parkeer je de geldauto naast die mini van PSV als je daar aankomt en de buit is binnen. Daar zijn ze nogal gevoelig voor aan die kant van de wereld.
Dit jaar zaten we met een selectie van slechts 13 gelijkwaardige spelers. Tegen Heracles thuis heeft dat twee punten gekost en voor de beker deed het ons bijna de das om tegen Roda. De trainer had toen nog niet door dat zijn tweede keus ook B kwaliteit is. We moeten dus naar een selectie van ongeveer 18 spelers die ook minuten kunnen gaan maken zonder dat dit punten kost of uitschakeling in de beker.
+4/-0

5 jaar geleden
Ik ben niet van plan om naar Marc te roepen dat hij geld zat heeft om Psv af te bluffen met een mega bod op Alvarez. Het is niet de eerste keer dat de beide clubs bezig zijn met de zelfde speler en de derde er mee van door gaat.
Blijft staan wat de rol van de telegraaf is, in deze transfer soap.
+2/-1

5 jaar geleden
Niet denken wij hebben meer uitstraling dan PSV ivm deze CL en geschiedenis.
Het zijn broodvoetballers.
Je hebt het geld dus geef het er aan uit over 2 jaar gaat hij toch de deur uit voor meer.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs henderson hlynsson jong kiki klaiber liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht