Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bod Atlético Madrid voor Nicolás Tagliafico afgewezen, Argentijn wil weg bij Ajax'

29 maart 2019 11:40 - TyC Sports
Foto: Pro Shots

"Bod Atlético Madrid voor Nicolás Tagliafico afgewezen, Argentijn wil weg bij Ajax"; image source: Pro Shots

Ajax heeft een bod van Atlético Madrid voor Nicolás Tagliafico afgewezen. Dat weet TyC Sports te melden. De Spaanse club bood 14 miljoen euro voor de linksback, maar Ajax wil minstens 25 miljoen ontvangen. Het medium weet bovendien te melden dat Tagliafico meerdere aanbiedingen van Ajax om zijn contract te verlengen zou hebben afgewezen, omdat hij wil vertrekken naar een grotere club.




Tags

tagliafico atletico madrid tyc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Vindt het beetje laf van hem. Pas bij ajax goede kacht voor ajax maar hoger op weet ik niet ??? Maar dan minimaal 40 miljoen
+2/-2

5 jaar geleden
Wie zit er zondag met zijn hoofd nog bij de wedstrijd?
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoop van wel aangezien de rest er ook bij zit. Zou zonde zijn als het hoofd elders is:-)
+1/-0

5 jaar geleden
Kom op Marc, doe de deur van de geldwagen maar open voor deze jongen. Hij is het waard. Zijn werklust is voorbeeldig en we hebben geen opvolger in huis. De linksback positie is misschien ook wel de moeilijkste van allemaal om een opvolger voor te vinden. Topsalaris dus voor deze speler. Als dat ook nog niet helpt dan de hoofdprijs vragen en/of ruilen tegen Tobi en Jantje want de Spurs willen hem ook.
+1/-0

5 jaar geleden
Dus Atletico verkoopt een speler voor 80 miljoen en biedt zelf 14 miljoen voor een speler wiens contract nog niet afloopt.. Humor hebben ze in ieder geval door voor het getal 14 te kiezen. Gekke Spanjaarden.
+3/-0

5 jaar geleden
Ajax moet gewoon achterlijk veel vragen. Al dat transfergedoe komt zondag niet ten goede.
+1/-0

5 jaar geleden
Kan mij niet voorstellen dat hij per se weg wil. Daar oogt ie iets te gelukkig voor.
+1/-0

5 jaar geleden
Tja, Ajax is de springplank voor het grote geld. Sportief element telt niet meer. Zo jong ,miljonair en nog niet content. Hoorde hem nog zeggen niet zo lang geleden dat hij niet weg wilde. Makelaars jutten de zaak flink op. Transferwindow is nog niet eens open godsamme.
+1/-0

5 jaar geleden
Het transfer gebeuren is nog nooit zo heftig geweest en overdreven. Dagelijks covers met wie? De Jong en de Ligt. Tijden zijn veranderd. Ik hoop dat Nico gewoon blijft. Hij is nog maar een jaar en een paar maanden bij ons. Anders zou hij al na 1,5 seizoen weggaan. Wordt steeds bizarder. Blijf Nico!
+1/-0

5 jaar geleden
Iedereen die weg wil lekker verkopen voor de hoofdprijs. Met al die zogenaamde sterren winnen we ook niks.
+1/-1

5 jaar geleden
Je gaat zeker twee wedstrijden spelen in de kwartfinale van de cl en je wil graag naar een grotere club die maar 14 miljoen euro voor jou wil geven. eigenlijk wil ik niet meer reageren op die transfer geruchten , maar dat verhaal zit zo slordig in elkaar dat ik de clubs die nog mee doen met Ajax een beetje aan het poken zijn om Ajax uit zijn evenwicht te halen. Barcelona wil nog voor de kwartfinale de transfer met de Ligt rondmaken terwijl vandaag de Ligt Raiola van stal haalt, dus heren gooi het maar in mijn pet dan zoek ik het morgen wel uit.
+2/-0

5 jaar geleden
Ik geloof hier niks van. Nog iet zolang geleden zei hij dat hij niet weg wilde.
+1/-0

5 jaar geleden
Beste linksback sinds Maxwell, maar als hij echt weg wilt mag hij van mij vandaag al op de tribune zitten. Tyf dan ook maar ook op.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal