Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arnaut Danjuma in beeld bij Ajax als opvolger van David Neres'

29 maart 2019 08:58 - Het Nieuwsblad
Foto: Pro Shots

"Arnaut Danjuma in beeld bij Ajax als opvolger van David Neres"; image source: Pro Shots

Het Belgische Het Nieuwsblad weet te melden dat Arnaut Danjuma in beeld is bij Ajax. De Nederlandse vleugelaanvaller van Club Brugge zou een vervanger moeten worden van David Neres indien hij komende zomer vertrekt. Afgelopen zomer kon hij al de overstap maken naar Amsterdam toen hij nog voor NEC speelde, maar koos toen voor Club Brugge.

Danjuma heeft nog een contract tot 2022 in België. In oktober vorig jaar maakte hij bovendien zijn debuut voor het Nederlands elftal. Vanwege een zware enkelblessure kwam hij dit seizoen pas tot 12 wedstrijden in de competitie. Vorige speelronde maakte hij na vijf maanden revalideren zijn rentree.

Meer op Het Nieuwsblad




Tags

danjuma arnaut neres brugge belgie enkelblessure nieuwsblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zou het op prijs stellen als er wat minder transfers berichten geplaatst zouden worden, het is eigenlijk niet te doen om op iedere aangeboden speler een reactie te geven. We Weten het allemaal er gaan een hoop spelers weg de spelers die nu aangeboden worden komen niet naar Ajax. Ik heb vertrouwen in Marc Overmars.
+2/-0

5 jaar geleden
Heeft best wel talent deze jongen maar ik vind het onwaarschijnlijk onbegrijpelijk dat Ajax (lees ten Hag) Neres kwijt wil. Natuurlijk moet die nog het een en ander leren maar zijn cijfers spetteren de pan uit. Nee, de beste middenvelder van het land (Ziyech) moet rechtsbuiten en de rechtsbuiten met de beste cijfers van Nederland moet weg want onze trainer heeft een systeem voor ogen dat blijkbaar beter gaat functioneren als het best functionerende duo van Nederland. Wat een bizarre zelfoverschatting.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Flamengo, je ziet denk ik iets over het hoofd. Er is wetgeving in Europa die het verbied om een mens te houden aan zijn arbeidscontract als hij ergens anders substantieel zijn salaris kan verhogen. Dat is nl. mensenhandel. Dus als Neres ergens anders het 4 voudige kan verdienen is hij ondanks een doorlopend contract niet te houden. Dat mag niet binnen de wet. Wat volgt zijn de bekende afspraken over contractovername (transferprijs).
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
De situatie van deze wetgeving wordt nu pas actueel. Voor die tijd werd Neres al op de bank gezet en in de etalage bij de bijna ruil met onze Mexicaanse vriend die nu op bank zit bij Betis. Dit omdat ten Hag al had doorgegeven dat Neres niet in zijn plannen voorkwam en weg mocht.Omdat Betis Ajax aftroefde bij de koop van deze Mexicaan werd Neres beloofd dat hij na het seizoen weg mocht. Daarvoor werd er nog nee gezegd tegen Dortmund dat ruim 40 miljoen wilde betalen. Door het salaris van Neres te verdubbelen kan Ajax veel meer vragen en kan alleen de absolute top hem nog halen. Alleen wil ten Hag hem dus niet dus kunnen opeens veel meer clubs gaan bieden en gebruik maken van deze wetgeving.
Daarnaast heeft deze wetgeving niets te maken met het feit dat ten Hag denkt het best functionerende duo van de eredivisie uit elkaar te moeten halen. Hij heeft gewoon last van zelfoverschatting.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal