Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana tekent nieuw contract bij Ajax tot 2022

28 maart 2019 17:41 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

André Onana tekent nieuw contract bij Ajax tot 2022; image source: Pro Shots

Ajax heeft bekend gemaakt dat het contract van André Onana met een jaar is verlengd. De doelman uit Kameroen ligt nu tot de zomer van 2022 vast in Amsterdam. Onana speelt sinds 2015 bij Ajax.

De keeper geeft zelf aan dat hij zeker nog één seizoen bij Ajax zal spelen. "Het was een moeilijke keuze. Maar ik ben een jonge keeper, ik moet spelen. Bij Ajax ben ik daar zeker van, bij buitenlandse topclubs is dat nog maar de vraag", aldus Onana. "Bovendien: Ajax heeft heel veel voor mij gedaan. Ik vind het ook belangrijk om iets terug te doen voor de club. Hopelijk gaan we samen veel prijzen pakken de komende tijd."

Meer op Ajax.nl




Tags

onana kameroen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Heeft hij helemaal gelijk in , top keeper met het hart op de juiste plaats .
Zorg dat je er zondag geen een doorlaat . dan is iedereen tevreden .
+2/-0

5 jaar geleden
Geweldig gedaan heel goede keeper. Als hij maar niet te veel mee gaat voetballen . Prima gedaan hoop dat er zo nog meer volgen ook heel goed voor onana zelf slim
+2/-1

5 jaar geleden
Kort maar krachtig: Onana snapt het! :-) Wie wil er nou niet voor Ajax spelen? De mooiste club in de hele wereld! :-)
+3/-0

 
5 jaar geleden
Zo is dat! En meteen extra klasse binnen halen. Ik herhaal mijzelf, maar alles op alles blijven zetten om Toby, Jan, Suarez, Eriksen volgend jaar of het jaar erop binnen te halen. We moeten groot blijven denken, net als met Tadic en Blind. In principe moeten we ervoor zorgen dat we volgend jaar nog beter zijn dan dit jaar. En dit is mogelijk. Zoveel mogelijk spelers behouden en extra kwaliteit erbij halen. Door selecteren. Arjen Robben contracteren. En spelers zoals Isco. Hij zal nu weer spelen, maar onder Solari had hij weg gewild. Als ik TD was geweest had ik hem gebeld. Dat soort spelers moeten we gaan halen nu. Klasse spelers. Die er meteen staan. Iemand als Iniesta hadden wij moeten halen, in plaats van hem in Japan laten spelen. We moeten weer groot denken. Rijkaard van Milaan halen, Laudrup uit Japan. Blind van United, Tadic. Er lopen genoeg grote spelers rond die juist nu naar Ajax willen. Iedereen heeft gezien hoe mooi we spelen, hoe episch onze club is al decades. Hoe we Real vernederen.
+2/-0

5 jaar geleden
Goed gehandeld van beide kanten. Verstandige keus om voor het spelen te kiezen op jonge leeftijd, dat zegt iets over zijn sportieve drive. Dat hij wat voor Ajax terug wil doen, zegt iets over zijn persoonlijkheid. Top gozer.
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is een. Zal een paar centen gekost hebben maar dat is nu precies wat Marc moet doen. Ophogen die salarissen van de gewilde spelers en langer vastleggen. De voetbal wereld is op hol. Ajax kan dan bijna elk bedrag vragen en die paar miljoen die dat ophogen van de salarissen kost kan Ajax bijna fooi geven zo veel staat er op de bank. Nu dus Neres, Ziyech, v/d Beek, Tagliafico, Blind, Tadic en Dolberg nog. Kost ruim vijf miljoen bij elkaar maar met de verkoop volgend jaar van slechts een van deze spelers is dat geld 3/4/5/6 dubbel terug. Een miljoen meer voor Ziyech dus en die anderen een half miljoen. Tobi en Jantje terug, Blind naar het middenveld en kom maar op. En ondanks deze best wel forse uitgaven een giga bak met geld op de bank.
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Super nieuws. Goed werk van Sar en Marc. Tadic die roept dat hij blijft meteen naar Madrid. Onana tekent bij. Huntelaar. Mazraoui. Overmars. En we gaan door! Geloof hebben en zorgen dat de hele selectie bij elkaar blijft. Frenkie gaat. Okay. Niks meer aan te doen. Ze hebben hem helemaal gek gemaakt in zijn hoofd. Terwijl de man nog niet 1 prijs heeft gewonnen.
Hopelijk pakt het goed voor hem uit en krijgt hij speeltijd. De ligt is 19, die heeft Ten Hag aanvoerder gemaakt, nu is het ook aan de Ligt om iets terug te geven aan de club. Nog een jaar te blijven. Hij kan altijd nog weg. Hij kan nog 15 jaar in het buitenland spelen in de top. Zorgen dat de rest van de selectie ook wordt opgewaardeerd! We hebben geld zat. Nico, Neres, Dolberg, Daley, Donnie, Hakim allemaal opwaarderingen geven. Tadic ook, hij is zo belangrijk! Sierhuis volgend jaar terug halen. De opvolger van Hunter hebben we al. Onana, is wijs. Want bij Barca ga je toch niet spelen. Wijs. En hij weet wat hij bij Ajax heeft. Finale van de Uefacup gehaald, Kameroenselftal, nu kwart finale CL. Bij de mooiste club van de wereld en de top 6 meest succesvolste clubs qua prijzen van de wereld. Dusan Tadic. Onze nieuwe Litmanen.
+1/-0

5 jaar geleden
Dit is wel heel belangrijk, áls hij daadwerkelijk blijft. Het kan ook natuurlijk zo zijn dat er misschien toch een club aankomt die hij aantrekkelijk vind maar dat er nu een hogere prijskaartje aan hangt. Ik hoop dat ie blijft.
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi! Da's alvast 1 zorg minder. (hoop ik)
+1/-0

5 jaar geleden
Ummmmm, ik zie een hoop blije reacties, terecht, ik vind Onana ook een topgozer en een topkeeper, maar eens met Nahoj: dat contract verlengen is toch primair bedoeld om in de zomerperiode een veel hogere prijs voor hem te kunnen vragen op de transfermarkt? Dus die obligate teksten over een jaar blijven, mooiste club die er is, etc, etc neem ik voor kennisgeving aan.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Dat kon ook al met zijn oude contract dat nog liep tot de zomer van 2021.
+1/-0

5 jaar geleden
Verstandige jongen. Voorbeeld voor de anderen die weg willen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal