Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax meldt zich officieel voor Kik Pierie'

27 maart 2019 08:16 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax meldt zich officieel voor Kik Pierie"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Ajax zich officieel bij sc Heerenveen heeft gemeld voor Kik Pierie. De club wil de 18-jarige verdediger graag overnemen en is bereid om Dennis Johnsen te betrekken in de deal. Johnsen speelt momenteel op huurbasis al voor de Friezen.

Pierie wordt al langer gelinkt aan een overstap naar Ajax. Zo was hij op uitnodiging van de clubleiding al bij de thuiswedstrijd tegen Real Madrid. De jeugdinternational heeft nog een contract tot 2020 in Friesland.




Tags

pierie johnsen friesland heerenveen madrid telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ik weet het niet met hem. Valt m.i niet echt op. Schuurs/Mangalan/Kristensen/Orejula/Wobber, het is lastig zoeken naar een goede verdediger. Nico en Sanchez zijn daar in tegen wel toppers
+1/-0

5 jaar geleden
Maakt ons nu zeker niet beter. Wellicht in de toekomst.
+1/-0

5 jaar geleden
Dus we krijgen een centrum met Pierie en Perr.
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Het is goed om met Blind, Magallán, Schuurs, Pierie en eventueel Veltman voldoende mogelijkheden te hebben om hét centrale verdedigingsduo van volgend seizoen te vormen. Uit deze 4 of 5 moet je straks echt wel een voldoende sterke selectie kunnen maken. Laat ze maar de concurrentie met elkaar aangaan in de voorbereiding.
+2/-0

5 jaar geleden
Alles beter als veltman. Sinkgrave en kristussen
+3/-2

5 jaar geleden
Overmars is weer begonnen, zit ook achter die keeper van Emmen aan. Denk dat onze portugese stand-in voor Onana weer terug kan, andere kant die heeft wel z’n lengte mee. Heeft die ooit gespeeld, of mag ie in Jong Ajax ook niet mee doen ?
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ik hoop niet dat Scherpen komt.
Hij is jong en lang maar daar is alles mee gezegd.
Hij is bedroevend slecht.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal