Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Tottenham Hotspur geïnteresseerd in Nicolás Tagliafico'

25 maart 2019 12:07 - The Sun
Foto: Pro Shots

"Ook Tottenham Hotspur geïnteresseerd in Nicolás Tagliafico"; image source: Pro Shots

Volgens het Engelse The Sun staat Nicolás Tagliafico in de belangstelling van Tottenham Hotspur. De linksback van Ajax is dit seizoen al meerdere keren bekeken door scouts van de club. Tottenham zou 15 miljoen pond, bijna 17,5 miljoen euro, willen betalen voor de Argentijn. Ondanks dat hij nog een contract heeft voor twee seizoenen zou Ajax bereid zijn om Tagliafico na dit seizoen te verkopen.

Meer op The Sun




Tags

tagliafico tottenham sun

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Véél te weinig en we moeten hem houden! Als hij niet meespeelt merk je het meteen, vanaf wedstrijd één een steunpilaar in de verdediging en tactisch ook sterk.
+1/-0

5 jaar geleden
Geweldige inzet. Moet zeker bij ajax blijven en niet onder de 45 miljoen als hij weg gaat
+2/-0

5 jaar geleden
Liever niet laten gaan , als het dan toch gaat gebeuren naar Tottenham ruilen tegen Vertongen en Alderwereld
+1/-0

5 jaar geleden
Er is geen club die niet blij zou zijn met zo’n speler. Engeland gaat het niet worden. Meer een Spaanse club.
+1/-0

5 jaar geleden
17,5M???? Hahaha, in welke tijd leven ze bij Spurs? De tijd om gratis te shoppen is voorbij. Minimaal 50M, omdat het kan.
+1/-0

5 jaar geleden
Ze zouden 17,5 miljoen WILLEN betalen. Ik snap goed dat ze dat willen. Helaas onthoudbaar dit soort spelers. Of gaat Overmars nog een mooi filmpje maken om ze over te halen nog een jaar te blijven.
+1/-0

5 jaar geleden
Bereid om hem te verkopen? Wie? Ik jaag diegene persoonlijk de Arena uit! (Grapje natuurlijk)

Nee, deze jongen mag je nooit (makkelijk) laten lopen. Voor de bedragen die genoemd worden kun je geen waardige opvolger halen.
+1/-0

5 jaar geleden
Weer een bericht dat je met de nodige korreltjes zout moet nemen, zeker gezien het genoemde bedrag! Of het waar is of niet, ik heb ergens gelezen dat in zijn contract een clausule is opgenomen met een gelimiteerde transfersom. Gezien zijn niet bepaald grote status die hij had toen hij naar Ajax vertrok kan dit echter ook weer een broodje aap verhaal zijn. Nico is voor het huidige Ajax enorm belangrijk, maar ik kan me voorstellen dat er intussen ook grote belangstelling voor hem is van over de grenzen. Dat is nu eenmaal de prijs die je moet betalen als je succesvol bent als club en speler op Europees nivo!
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Fantastische speler net zo belangrijk als Tadic en Hakim. Nooit laten gaan. Wat denken ze wel niet bij Tottenham. Elk jaar bij ons shoppen, maar zelf nooit wat presteren of prijzen winnen. Ik walg van deze club en hoe ze denken steeds bij ons aan te kloppen. Betreft Barcelona, ik ben ook echt klaar met dat soort voorzitters die midden in het seizoen onze spelers willen kopen en verleiden en willen spreken. Toon eens wat respect. Ze hebben alles aan ons te danken. Heb fatsoen en wacht tot na het seizoen. Barcelona, meer dan een club? Nou ze gedragen zich niet respectvol naar ons. Het gaat hun alleen maar om hun belangen. Frenkie is weg. Hakim mag weg als hij een mooie club krijgt. De rest moet blijven, sorry. We hoeven niemand te verkopen. Anders bellen ze maar even met Kluivert, Kishna, El Ghazi of Ebecillio. Wat een pretje in het buitenland. Wordt eerst maar eens een vedette en vedettes winnen prijzen.
+1/-0

5 jaar geleden
Tagliafico zijn basisniveau is altijd hoog.
Vaste kracht.
Eindelijk hebben we een verdedigend én aanvallend KLASSE linksbackspeler.
De beste, sowieso, van de laatste 15 jaar.
Je merkt het inderdaad meteen als hij niet meedoet.
Samen met Onana, Neres, Van de Beek, Dolberg en Tadic hopelijk voor volgend jaar nog selectiespeler van Ajax 1.
De Ligt en Ziyech worden hoogstwaarschijnlijk verkocht.
+2/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoop dat de Ligt beslist om nog een jaar te blijven. Ik denk dat dat een wijs besluit is. Hij is nog zo jong. Hopelijk doet Ajax er alles aan. Het is niet okay als eigen jeugd zo vroeg weggaat en ook slecht voor hun zelf. 1 procent van alle jeugdspelers die weggaan op een 19 redden het niet of komen pas jaren later bovendrijven. Dusan en Daley overtuig de man. Frenkie is 21. Alweer twee jaar verder. En ik vind het zelfs te vroeg voor hem. Nog steeds niets gewonnen. Weggaan bij de mooiste club van de wereld naar Barcelona en nog niets gewonnen hebben. Je staat er maar eenzaam bij vergeleken met Cruijff, Neeskens, Van Basten, Davids, Bergkamp, Van der Sar, Litmanen, Zlatan en Eriksen. Zelfs Seedorf die wegging op zijn 19e, had bijna alles gewonnen met Ajax. Dat was te vroeg, maar hij had ook veel concurrentie bij Ajax. En we weten niet hoe zijn prive leven was op dat moment. Misschien had hij het juist nodig op dat moment. Dat Zyech deze zomer weggaat is begrijpelijk, zo stabiel zijn carriere opgebouwd! En wat is deze man blij dat hij nog gebleven is! Wat een jaar! Nu komt hij binnen als een vedette.
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.243 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal