Transparent
Inloggen
Sluiten

'Concrete belangstelling van Atlético Madrid voor Nicolás Tagliafico'

22 maart 2019 07:36 - AS
Foto: Pro Shots

"Concrete belangstelling van Atlético Madrid voor Nicolás Tagliafico"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse AS heeft Atlético Madrid concrete belangstelling voor Nicolás Tagliafico. De Spaanse club is op zoek naar een nieuwe linksback omdat Filipe Luís transfervrij lijkt te vertrekken en Lucas Hernández op weg lijkt naar Bayern München. Ondanks dat er ook belangstelling is voor andere verdedigers, zou de absolute voorkeur van trainer Diego Simeone uitgaan naar de verdediger van Ajax.

In Argentinië zou zelfs worden gemeld dat Atlético al een bod heeft uitgebracht van 20 miljoen euro, maar dat zou door Ajax zijn afgewezen, zo meldt AS. Tagliafico is momenteel in Madrid met het nationale team van Argentinië. Vrijdagavond speelt het een vriendschappelijke wedstrijd in het stadion van Atlético Madrid tegen Venezuela.

Meer op AS




Tags

atletico madrid tagliafico argentinie bayern diego filipe hernandez lucas simeone venezuela

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Beslist niet doen bij ajax houden of minimaal 60 miljoen .geef ze veltman of sinkgrave of kristussen maar voor een prikkie.
+2/-1

5 jaar geleden
Aangezien je de Ligt en de Jong al kwijt bent, plus de kans dat Ziyech en Onana weg gaan mij ook vrij groot lijkt, zou ik een 'tot hier en niet verder' mentaliteit aanhouden als ik Overmars was. Vier basisspelers weg is eigenlijk al teveel. Geef de andere toppers die twijfelen maar een bak extra geld met de mededeling dat ze dan volgend jaar weg mogen. De spelers moeten ook begrijpen dat er een maximum zit aan wat je jaarlijks kan opvangen aan vertrekkende, dragende spelers.

Kun je komend seizoen Vertonghen, Suarez en Cillessen terug halen, dan heb je toch weer een goed elftal, maar de kans is natuurlijk vrij klein dat je die alledrie kunt halen...

Los daarvan kun je natuurlijk best doorselecteren wat andere spelers betreft. Labyad, Kristensen, Sinkgraven, dat soort gasten. Die brengen gewoon niet voldoende dus die kan je sowieso laten gaan als je er iets fatsoenlijks voor in de jeugd hebt lopen of voor net al teveel geld kunt oppikken ergens.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Voor 4 basisspelers weg zou ik tekenen.
Als het tegen zit hou je Veltman, Blind, Schone en Tadic over.
+1/-1

5 jaar geleden
Ik ben er klaar mee om iedere dag met transfers bezig te zijn terwijl die nog maanden gesloten zijn.
+4/-0

5 jaar geleden
Deze man is 1 van de beste linksback van de wereld geworden, mede door zijn persoonlijkheid en mentaliteit. Nooit laten gaan natuurlijk. En absurd bizar veel vragen om clubs af te schrikken. Overmars ( blij dat hij blijft) krijgt een moeilijke klus. Maar Afgelopen zomer lukte het ook. Nico beter contract aanbieden. Wat een geweldenaar.
+6/-0

5 jaar geleden
Past perfect bij Atletico, maar nog Beter bij ons. Contract openbreken en salaris erbij. Deze gozer moet blijven!
+1/-0

5 jaar geleden
Hij heeft het al het gehele seizoen laten zien. Normaal dat er veel belangstelling is. Voor de juiste prijs gaat ie... Ajax is een springplank voor zuid-amerikanen.
+1/-0

5 jaar geleden
Aan zijn contract houden. Deze speler is ontzettend belangrijk voor Ajax.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal