Transparent
Inloggen
Sluiten

'Matthijs de Ligt wil na dit seizoen vertrekken naar Barcelona'

21 maart 2019 08:47 - El Mundo Deportivo
Foto: Pro Shots

"Matthijs de Ligt wil na dit seizoen vertrekken naar Barcelona"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse El Mundo Deportivo heeft Matthijs de Ligt aan zijn zaakwaarnemer Mino Raiola laten weten dat hij komende zomer de overstap wil maken naar Barcelona. Hij wil per se volgend seizoen samen met Frenkie de Jong voor de huidige koploper van Spanje spelen en wil daarom momenteel niet praten met Bayern München, PSG, Juventus, Real Madrid en Atlético Madrid.

Barcelona gaat er inmiddels ook vanuit dat de aanvoerder van Ajax vanaf komende zomer onder contract in Spanje zal staan. Ajax zou een vraagprijs hanteren die vergelijkbaar is aan wat er voor Frenkie de Jong betaald is.

Meer op El Mundo Deportivo




Tags

barcelona jong madrid atletico bayern deportivo juventus mundo psg raiola

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden (gewijzigd)
Verkeerde focus. Spelers en td hou je bezig met de wedstrijden van dit seizoen. Als je kampioen wil worden dan is focus op de wedstrijden het aller belangrijkste. Ga pas over verkoop praten in de zomerstop.
+2/-0

5 jaar geleden
Het heeft lang geduurd maar daar is hij "Raiola" De Ajax spelers worden gek gemaakt en de fans weten het niet meer. Als het gedoe over de transfers door blijft modderen ben ik bang dat er niet 1 prijs binnen gehaald wordt.
+1/-0

5 jaar geleden
Als ik de Ligt was zou ik ff bellen met Kluivert Jr. Raiola is niet een zaakwaarnemer die voor z'n spelers werkt, alleen voor z' eigen B.V.
+2/-0

5 jaar geleden
Straks raakt De Ligt geen bal meer omdat Barcelona zonodig vandaag De Ligt wil hebben.
Voor elke toenaderking van Barcelona VOORDAT de prijzen verdeeld zijn een prijsverhoging op de transfersom van De Ligt van 5 miljoen euro.
+1/-0

5 jaar geleden
Mathijs is een jongen die zich niet gek laat maken, maar die Raiola is een grote boef moest verbannen worden in Nederland en omgeving.
+3/-0

5 jaar geleden
Lijkt me voor hem een uitstekende stap. Voor ons een kosmische ramp, maar dat hou je toch niet tegen.
+5/-0

5 jaar geleden
Hoop dat hij naar bacelona gaat als hij dan toch weggaat maar zeker niet onder de 100 miljoen.
+2/-0

5 jaar geleden
Prima stap naar Barcelona, maar mag toch hopen voor meer geld dan Frenkie...
+1/-0

5 jaar geleden
Ik denk dat het goed is dat we gaan begrenzen als club; alleen nog maar transferverzoeken eventueel accepteren einde reguliere seizoen. Dit creëert veel onrust. Iedereen wil onze spelers. Prima. Pas na mei, gaan we eventueel praten en overwegen. Niet eerder.
+1/-0

5 jaar geleden
Ik ben het helemaal eens met jullie. De jongens worden helemaal gek gemaakt door al dat geld. En dan ook nog eens midden in het seizoen.
+2/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland excelsior factor feyenoord forbs frankrijk gaaei henderson kiki liverpool metz mikautadze mum porto sevic sosa steijn sutalo