Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'We speelden vandaag ver onder ons niveau'

17 maart 2019 17:04

Frenkie de Jong kreeg in gesprek met Fox Sports de vraag of hij kon verklaren waarom het tegen AZ mis ging. "We speelden vandaag ver onder ons niveau. AZ deed het ook goed, maar wij waren vandaag slecht", aldus De Jong. "We waren heel slordig aan de bal, terwijl dat normaal ons probleem niet is. Het druk zetten liep niet. Eigenlijk liep er vandaag heel weinig goed."

Individueel speelde de middenvelder ook een ongelukkige wedstrijd. "Ik heb in ieder geval niet goed genoeg gespeeld zodat het team beter werd. Ik denk dat we allemaal slecht of minder, hoe je het ook wil noemen, gespeeld hebben. Ik was er zeker geen uitzondering op", zo gaf hij aan.

Gevraagd werd of dit door vermoeidheid kon komen. "We hebben wel veel wedstrijden gespeeld, maar dat mag je niet als excuus gebruiken", zei hij daarover. "We hebben veel mooie wedstrijden gespeeld en daar kan je ook energie uit halen. Nu we dan verliezen en je zelf slecht speelt, oogt het ook vermoeider. Maar ik denk niet dat we daar de oorzaak moeten zoeken. We zijn als het goed is allemaal fit genoeg om zo veel wedstrijden te spelen."




Tags

jong excuus fox oogt vermoeider

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal