Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Van der Sar: 'Eén van de drie waar je liever niet tegen speelt'

15 maart 2019 15:32 - Ajax TV




Tags

sar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
De reactie blijft voorspelbaar, maar de wedstrijd natuurlijk niet. Ik vind deze 2 wedstrijden tegen Juve een bonus, een bonus op een seizoen die zijn weerga niet kent. Ik reken nergens op, dan is de verrassing misschien des te groter.
+1/-0

5 jaar geleden
Wat het mooie van het loten van weer Real madrid was, dat we revanche konden nemen voor al die nederlagen een paar jaar geleden. En hoe hebben we revanche genomen! Het mooie van Juventus is, dat we nu opnieuw revanche kunnen halen voor bijvoorbeeld 1996 en de gestolen cup door Juventus die Ajax toebehoort, in principe hetzelfde als in de Tour de France, waar men ook titels van winnaars die positief getest zijn afpakt. Zie Armstrong. Het is bewezen dat Juventus doping heeft gebruikt, zie ook de link naar andere tijden sport. Na de finale hebben we nog twee keer tegen Juventus geloot en verloren. Deze docu moet de Ajax spelers worden vertoond, en Blind, Overmars, Sar, Bogarde en Reiziger zullen dit zeker ook doen denk ik en de spelers hier op attenderen. Daley kan revanche nemen voor zijn vader. Moeilijke loting, maar wel prachtig mooi als we doorgaan en daardoor in de halve finale Ec1 komen te staan in een competitie die zwaarder is dan in 1995 waar alleen de beste van elke land tegen elkaar speelden. Nu moet je tegen de 4 besten van Spanje, Engeland etc spelen om kans te maken op de Beker. Oneerlijk. Het winnen van de Ec1 is dus zwaarder en moeilijker dan ooit. Ik heb persoonlijk liever dat we van Juventus winnen en doorgaan naar de halve finale dan dat we kampioen worden. Europese prestige terug winnen heeft veel meer waarde en is ontzettend goed voor de club, fans en het Nederlands voetbal. Daarnaast weet ik wel hoe het is om kampioen te worden. Ik was 13 toen we verloren van Juventus in 1996 en dat is misschien wel het pijnlijkste verlies wat ik met Ajax heb gekend. En dus ook nog doping in het spel. Tijd voor revanche! En sinds het vals spelen van Juventus hebben ze alleen maar de finales Ec1 verloren. Vijf zelfs! Gerechtigheid.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos