Transparent
Inloggen
Sluiten

'Paris Saint-Germain wil Mino Raiola gebruiken in transfer Matthijs de Ligt'

12 maart 2019 10:27 - Le 10 Sport
Foto: Pro Shots

"Paris Saint-Germain wil Mino Raiola gebruiken in transfer Matthijs de Ligt"; image source: Pro Shots

Paris Saint-Germain wil Mino Raiola gebruiken om Matthijs de Ligt komende zomer naar Frankrijk te halen. Dat weet het Franse Le 10 Sport te melden. Raiola is zaakwaarnemer van de aanvoerder van Ajax, maar vertegenwoordigt ook de belangen van middenvelder Marco Verrati. Raiola is met PSG in een gesprek over een nieuw contract van de Italiaan en de Fransen hopen de zaakwaarnemer tijdens die gesprekken te overtuigen om De Ligt onder te brengen in Parijs.

Meer op Le 10 Sport


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Onbegrijpelijk dat Mathijs met die oplichter in zee is gegaan. Barcelona biedt al 70 miljoen dat is dus op zijn minst 30 miljoen teweinig. Wie biedt meer, clubs genoeg die hem willen hebben dusssss de hoofdprijs moet nu echt betaald worden. Marc doe je best jongen laat ons lachen in de vuistjes.zet hem op.
 
2 weken geleden
Raiola weet iedereen overal te slijten. Alle spelers zijn blij mee hem. Wij als supporters kotsen hem uit.
 
2 weken geleden
En kijk waar al die spelers zijn gekomen. Kishna is geblesseerd bij Ado, El Ghazi speelt in de Championship, Kluivert mag af en toe buitenspelen bij Roma, Bouy rent nu rond bij PEC. Raiola is goed voor mensen als Zlatan, Van Bommel, dat soort spelers die allang zijn gearriveerd. Voor jonge talenten is hij een ramp. Dan is hij alleen goed voor zijn portemonnee.
2 weken geleden
Niet doen mathijs. Naar bacelona en frenkie voor honderd en 10 miljoen.
2 weken geleden
Bayern is DE club voor hem.
 
2 weken geleden
Ajax is de club voor hem
2 weken geleden
Er klopt iets niet met deze berichtgeving, ik bedoel over de zaakwaarnemer van Matthijs de Ligt. Raiola gebruiken? om de Ligt te misbruiken? Het ken nog gekker lees ik wel.

Laatste nieuws