Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax in eigen huis niet voorbij Jong AZ, blessure Dani de Wit

11 maart 2019 21:56
Foto: Pro Shots

Jong Ajax in eigen huis niet voorbij Jong AZ, blessure Dani de Wit; image source: Pro Shots

Het is Jong Ajax niet gelukt om te winnen van Jong AZ. Op Sportpark de Toekomst kwam de ploeg van Michael Reiziger niet verder dan 1-1. Noa Lang maakte uiteindelijk het enige Amsterdamse doelpunt. Jong Ajax haalde echter niet ongeschonden het einde van de wedstrijd, omdat aanvoerder Dani de Wit al na een paar minuten geblesseerd uitviel met wat na later bleek een vleeswond aan zijn knie.

Jong Ajax is door het gelijke spel wel een plek gestegen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg staat nu op de achtste plaats, op een punt achterstand van nummer zes Roda JC en nummer zeven MVV. Het doelsaldo van Jong Ajax is bovendien beter.

Aanstaande vrijdag speelt Jong Ajax opnieuw. Een uitwedstrijd tegen TOP Oss staat dan op het programma, die als nummer negen evenveel punten heeft als de Ajacieden.




Tags

jong michael ongeschonden oss reiziger roda vleeswond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Nou Ajax jullie doen ook niet aan klanten binding ,ik weet wel dat Az daar niet aan mee wil werken maar op die manier van voetballen is het heel gauw voorbij op de toekomst. Geen enkel lichtpuntje gezien.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht