Transparent
Inloggen
Sluiten

David Neres over selectie Brazilië: 'Onbekend nummer, dus nam niet op'

11 maart 2019 07:24 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

David Neres over selectie Brazilië: "Onbekend nummer, dus nam niet op"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf gaf David Neres aan dat hij aanvankelijk niet op nam toen hij vrijdag werd gebeld dat hij werd opgeroepen voor het Braziliaanse elftal. De aanvaller van Ajax kende het Braziliaanse nummer dat hij zag niet. "Maar nadat tussen mijn WhatsApp-berichten hetzelfde nummer stond en ik zag van wie het was, heb ik direct teruggebeld", zei hij lachend. "Het was de teammanager van de Seleção, het Braziliaanse elftal, die meldde dat ik was geselecteerd."

Gevraagd werd aan Neres of hij de selectie had verwacht of dat het voor hem als een verrassing kwam. "Allebei. Ik was thuis, zat zoals altijd wat met mijn telefoon te spelen en zag dat nummer", zo gaf hij aan. "Nadat ik had teruggebeld, werd ik door familie, vrienden en kennissen gebeld. Het nieuws dat ik was geselecteerd, was al bekend in Brazilië."

In de winterstop had Neres nog de mogelijkheid om te vertrekken bij Ajax. "Als ik in januari naar China was gegaan, dan had ik deze uitnodiging misschien niet gekregen", aldus de Braziliaan. "Of ik teleurgesteld was? Nee, ik speel voor Ajax en had hier een doorlopend contract. Ik heb altijd mijn best gedaan. Er is sindsdien ook veel veranderd."




Tags

neres teruggebeld braziliaan china doorlopend kennissen selecao telegraaf whatsapp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Neres, ik vind je een koele jongen en je instelling fantastisch.
+3/-0

5 jaar geleden
Prachtige reactie ja. En helemaal gelijk wat betreft China. Dus lijkt het mij vrij simpel, nog 1 of 2 jaar bij ons Ajax blijven en dan zal je waarschijnlijk echt niet meer te houden zijn. Topperrrr.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos