Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald Koeman: 'Ik had ongelijk'

7 maart 2019 09:18

Ronald Koeman geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad aan dat hij wel gelijkenissen ziet tussen het Ajax van nu en het elftal dat hij in 2003 onder zijn hoede had. "Je had destijds ook een aantal grote talenten, aangevuld met ervaring eromheen. Ook toen zat het elftal wat dat betreft goed en logisch in elkaar", aldus Koeman. "Tegen Milan in San Siro scoorden bijvoorbeeld Jari Litmanen en Steven Pienaar. Litmanen bracht routine zoals Tadic nu. Pienaar was op het middenveld een jongen van net 21."

Dinsdag gaf Koeman in een interview nog aan dat hij de positieve berichten voorafgaand aan de wedstrijd niet goed begreep. "Het was geen doelbewust statement, maar ik vond het allemaal wel iets te euforisch", zo geeft hij aan. "Ik vond iedereen wel heel erg enthousiast. 'We' gaan Real Madrid in eigen huis even verslaan. Ajax is geweldig. Madrid is niks. Maar goed, als je de wedstrijd hebt gezien, dan hebben de spelers het waargemaakt. En had ik ongelijk."




Tags

koeman ongelijk litmanen madrid pienaar aangevuld doelbewust euforisch gelijkenissen hoede jari milan routine san siro statement tadic

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal