Transparent
Inloggen
Sluiten

'Atletico Madrid gaat vol voor Matthijs de Ligt'

6 maart 2019 14:37 - Marca.com
Foto: Pro Shots

"Atletico Madrid gaat vol voor Matthijs de Ligt"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Marca staat Matthijs de Ligt bovenaan het lijstje van Atletico Madrid. De Madrilenen lijken Lucas Hernandez voor 80 miljoen euro te verliezen aan Bayern München en dat geld willen ze gebruiken om De Ligt naar Madrid te halen. Omdat aanvoerder Diego Gódin na dit seizoen lijkt te vertrekken naar Internazionale heeft Atletico dringend behoefte aan nieuwe verdedigers. De verdediger van Ajax zou daarvoor de belangrijkste kandidaat zijn.

Meer op Marca.com




Tags

atletico madrid bayern diego godin hernandez internazionale lucas marca

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Niet doen. Barcelona met frenkie. Mathijs voor 110.000. Te koop !!!
+3/-0

5 jaar geleden
Beginnen te bieden vanaf 100 miljoen. Als we ze dan toch kwijtraken dan maar gestoord veel geld vragen.
+4/-0

5 jaar geleden
Cynisch afbraakvoetbal met een opgefokt konijn als trainer. Zou Matthijs daar zin in hebben?
+5/-0

5 jaar geleden
Wordt wel een leuke competitie volgend jaar in Madrid. "The chosen one" terug bij Madrid met een bus die geparkeerd wordt en nog een seizoen hysterie voetbal met Simeone bij die andere club in Madrid.

Denk dat Matthijs verstandig is.... is Raiola ook niet z'n zaakwaarnemer ? Die zal voor Juve gaan, maar bah Italiaanse competitie.
+1/-0

5 jaar geleden
Wij moeten eigenlijk niet meer reageren op al die transfer geruchten, maar genieten van die momenten waarin de Ligt als aanvoerder voor de laatste keer in het Ajax shirt triomfeerde in het prachtige stadion in Madrid. Beseffen doen wij het blijkbaar niet de Fans hebben niets aan al dat geld.
+2/-0

5 jaar geleden
Zij kunnen wel vol voor De Ligt gaan, maar wil Matthijs ook vol voor Atleti gaan?
+1/-0

5 jaar geleden
Ja, idd onze Golden Boy moet minimaal 100 miljoen gaan kosten.
En met elke wedstrijd in de CL die op hoog niveau wordt gespeeld stijgt zijn waarde met 20%. Dat maakt in de finale dat Matthijs tegen die tijd 180 miljoen gaat kosten, en waarom ook niet met deze winner
+1/-0

 
5 jaar geleden
Uh, 207 miljoen is hij dan na 4 gespeelde wedstrijden! (100*1.2⁴)
+4/-0

5 jaar geleden
Ik wil helemaal niks meer horen over transfers tot na het seizoen. Ook geen deals meer doen en tegen de selectie dat pas na het seizoen er eventueel gepraat kan worden. Maar als ik het mag zeggen, zou ik heel goed nadenken wie eventueel mag vertrekken en wie niet. We hebben zo'n mooie selectie, waarom zouden we iemand verkopen? We hebben geld zat. Ik hoop dat Overmars just in case samen met de staff al plannen aan het maken is wie dan gehaald moet worden. Mooiste is dat De Ligt, wat een kanjer, nog een jaar blijft. Hij is nog zo jong en tot nu toe nog geen enkele prijs gewonnen. Vertonghen, Suarez, Alderweireld, Eriksen, Odegaard zie ik graag komen.
+1/-0

5 jaar geleden
De Ligt is de opvolger van Pique. Zo simpel is het. En lekker samen met Frenkie. Barcelona gaat zich wel melden. Misschien ook wel voor Ziyech.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Het zal allemaal wel. Frenkie hebben ze misschien wel voor te weinig verkocht, dus de Ligt 120 miljoen maken. En een deal maken dat we Suarez transfervrij mogen krijgen straks.
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Laat iedereen maar opbieden tegen elkaar. Het lijkt er inderdaad op dat we richting 80/90 miljoen gaan. Dan heeft Ajax zo bizar veel geld in kas dat we gewoon niets meer hoeven te verkopen. Gebruik maar een miljoen of tien om de next in line qua verkoop een salarisverhoging te geven dan vangen we volgend jaar weer 150 miljoen voor twee spelers.En dit jaar mag er gewoon niemand meer weg. Dan is het ook niet al te moeilijk om de selectie op kampioenspeil te houden. Maar dan wel Tobi en/of Jantje terug halen want centraal achterin zit het probleem volgend jaar.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Tobi en Jantje halen als de Ligt weggaat is wel geniaal. Beste vrienden met Daley Blind en Daley kan naar het middenveld of linksback.
+1/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Met Jantje en Tobi in het centrum is het centrum sterker als dat het nu is. Gisteren bleek vooral in het begin ook weer dat Daley het tegen bonkige, krachtige spitsen gewoon heel moeilijk heeft of het niet red. Tegen de Jong ging het ook helemaal mis. Is zijn schuld niet want hij is een middenvelder. Daar moet hij volgend jaar ook spelen, als vededigende middenvelder. Daar waar nu Schone staat want die is weer geen verdedigende middenvelder. De ene week is die nog heel goed en de andere week zie je de ouderdom toeslaan. Tobi kost minder als 30 miljoen , staat in zijn contract. Jantje zal wat meer kosten maar so what? Marc kan bijna zijn eigen bank oprichten zo veel komt er in kas. Zal Jantje 40 miljoen kosten. Hou je nog ruim de helft over van wat er binnenkomt voor de Ligt en de Jong.Het is echt heel simpel om de selectie op peil te houden. Miljoen of tien salarisvehogingen zodat volgend jaar weer de hoofdprijs binnen komt en twee toppers terug halen. En dan toch nog een dikke 50/60 miljoen overhouden. Ben ik nou zo....... of ........
+1/-1

 
5 jaar geleden
30 of 40 miljoen neerleggen voor Ailderweireld of Vertonghen, aub zeg wees ook iet wat zuinig met al het geld. Veel te veel voor dertig plussers.
+4/-0

 
5 jaar geleden
Dat zuinig zijn met het geld heeft ons jaren de titel gekost. Normaliter zou ik het er mee eens zijn maar nu er 150/160/170/180 miljoen gaat binnen komen moet je ingrijpen. Deze twee mannen kunnen nog makkelijk drie jaar mee en Ajax meerdere titels bezorgen. Zo brengen ze het geld via de CL weer in het laatje en worden de jonge spelers alleen maar meer waard.Met Dolberg, Tagliafico, Neres, Ziyech en van den Beek heeft Ajax de volgende klappers al weer in huis.Dat Magallan en Wober gedoe kost ook bijna 15 miljoen samen en heeft geen enkele meerwaarde.Ik denk dat Tobi en Jan samen voor 60 miljoen te halen zijn. Wat mij betreft geen seconde twijfelen.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Blind deed het tegen Madrid uitmuntend.

En wat Jan Vertonghen betreft, die wordt over anderhalve maand 32 en heeft na dit seizoen een aflopend contract, alhoewel ik niet op de hoogte ben van eventuele (eenzijdige) verlengopties. Waarom zou hij in hemelsnaam 40 miljoen kosten? Ik zie hem wel graag komen, maar wel voor een realistisch bedrag.
+2/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Als het contract van Jantje afloopt zou het nog tien keer mooier en makkelijker zijn. Dacht dat het contract nog doorliep. Nou dat is helemaal kaasie. Neem in dat geval mijn woorden in zoverre terug dat die twee ongeveer 45 miljoen mogen gaan kosten bij elkaar. Ongeveer hetzelfde als Blind/Tadic en we zien wat die twee toevoegen aan Ajax.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Volgens mij is die optie er wel degelijk, en ook al gelicht
+1/-0

 
5 jaar geleden
Thx. Dus na dit seizoen gewoon een aflopend contract. Zou het dan wel proberen als ik Overmars was.
+1/-0

5 jaar geleden
Laat de Ligt nog even bij Ajax.Ik vrees dat Ajax wat arrogant gaat spelen tegen Fortuna
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal