Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Over twee wedstrijden is het dik en dik verdiend dat we doorgaan'

5 maart 2019 23:51
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Over twee wedstrijden is het dik en dik verdiend dat we doorgaan"; image source: Pro Shots

Na de wedstrijd tegen Real Madrid gaf Erik ten Hag aan ongelofelijk trots te zijn. "Dit zat vrij dicht tegen perfectie aan. Alles klopte. We hebben het afgedwongen. Over twee wedstrijden is het dik en dik verdiend dat we doorgaan", aldus Ten Hag in gesprek met Veronica. "Wat wij vanavond hebben gedaan en de kwaliteit die we op het veld hebben gebracht, dat is grote klasse denk ik."

Vooraf was het vertrouwen in een goed resultaat er al bij Ajax. "Het geloof, de trots en het vertrouwen was er bij ons. Ook bij onze fans. Die zijn met 4000 in grote getale hier naar toe gekomen", zo gaf Ten Hag aan. "Een aantal experts heeft hun vraagtekens erbij gezet, maar vandaag hebben we laten zien dat we een hele goede ploeg hebben. We hebben heel veel in ons mars. Ik heb genoten van mijn ploeg. Een groot compliment."

Gevraagd werd aan de trainer van Ajax wat uiteindelijk de sleutel was. "We hadden een goed plan. De spelers hebben dat bijna honderd procent goed omgezet", zei hij daarover. "Dan moet je ook het geluk afdwingen. Die bal van Varane in het begin op de lat. Maar het plan in het druk zetten en het omschakelen."

Ten Hag ging verder: "Hoe je die goal ook maakt met de binnenkant van Carvajal die kwetsbaar is en door David daar aan de binnenkant te zetten. Maar de eerste goal ook met het drukzetten. Dusan vanuit de spits spelend. Vanavond een geweldig target. We konden daardoor door voetballen. Dat zie je in twee assists en vervolgens een geweldige goal. Maar ik haal er nu een of twee uit, maar ik kan het hele team noemen. Collectief een geweldige prestatie."




Tags

hag binnenkant afgedwongen carvajal drukzetten getale kwetsbaar madrid perfectie sleutel spelend target varane veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal