Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Ik ben heel erg trots op iedereen die van Ajax houdt'

5 maart 2019 23:42
Foto: Pro Shots

Dusan Tadic: "Ik ben heel erg trots op iedereen die van Ajax houdt"; image source: Pro Shots

Volgens Dusan Tadic speelde hij zijn beste wedstrijd uit zijn carierre. Dat gaf hij aan in gesprek met Veronica. "Want we speelden tegen de beste club ter wereld. Dan is het normaal dat het speciaal is als we zo'n wedstrijd spelen en op zo'n manier weten te winnen", aldus Tadic. "Ik ben heel erg trots op iedereen die van Ajax houdt. Op onze supporters, onze spelers, onze staf, de directie. Op iedereen die van Ajax houdt. Ik ben trots en we hebben iedereen blij gemaakt."

Met twee assists en een geweldige goal was Tadic van levensbelang voor Ajax. "Dit is voetbal. Je moet gewoon zorgen dat je relaxed blijft. Dan kun je genieten van het spel", zo gaf hij aan. "We hebben een heel erg goed team. We spelen goed voetbal en als iedereen goed speelt, kan iedereen zijn kwaliteiten laten zien."

Voor Tadic was dit de reden waarom hij naar Ajax is vertrokken. "Precies. Voor deze avonden ben ik gekomen", zei hij daarover. "We hebben tegen de directie, tegen de trainers en de spelers gezegd dat we geweldige dingen kunnen doen. We moeten hetzelfde blijven doen en moeten trots zijn."




Tags

tadic carierre levensbelang relaxed veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal