Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax nadrukkelijk geïnteresseerd in Martin Ødegaard'

5 maart 2019 07:33 - Marca.com
Foto: Pro Shots

"Ajax nadrukkelijk geïnteresseerd in Martin Ødegaard"; image source: Pro Shots

Volgens het Spaanse Marca is Ajax nadrukkelijk geïnteresseerd in Martin Ødegaard. Ajax zou zelfs een bod willen uitbrengen dat in de buurt komt van 20 miljoen euro. Real Madrid, de club waar hij onder contract staat, is echter niet bereid om hem te laten gaan. Zelf zou Ødegaard wel graag in Nederland willen blijven. De Noor speelt al ruim twee jaar op huurbasis in Nederland.

Na eerst anderhalf jaar bij sc Heerenveen gespeeld te hebben, is Ødegaard dit seizoen verhuurd aan Vitesse. Tot nu toe wist hij zeven keer te scoren en gaf hij zes assists. Volgens Marca wilde Real Madrid hem dit seizoen verhuren aan een Spaanse club, maar de Noor wilde zelf weer terug naar Nederland, omdat de Eredivisie past bij zijn manier van spelen.

Ødegaard staat al langer in de belangstelling van Ajax. In 2015 had hij ook de mogelijkheid om naar Amsterdam te verhuizen, maar koos hij voor een contract bij Real Madrid. Voor de Madrilenen kwam hij tot nu toe twee keer in actie.

Meer op Marca.com




Tags

degaard madrid nederland marca noor eredivisie heerenveen verhuizen vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Voor vanavond moet dit in kannen en kruiken zijn, want na de historische uitschakeling van Madrid vanavond gaat dat niet meer lukken natuurlijk ... :-)
+2/-0

5 jaar geleden
20M voor een speler van Vitesse? Is wel erg veel hè. Hoe lang heeft hij nog een contract?
+2/-0

 
5 jaar geleden
Dan is 20M voor een 1 jarig contract een beetje veel geld. Ondanks dat hij nog jong is. Ik wist wel dat hij van Real is hoor, maar daar heeft hij nauwelijks wat gedaan. Hij heeft voornamelijk in Nederland gespeeld.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Uhhh spelers die eerst AJAX naar de klote laten lopen en dan voor real kiezen en dan vervolgens tot de conclusie komen dat AJAX toch niet zo'n slechte optie was, die kunnen wat mij betreft ergens anders aan gaan kloppen.....
+2/-0

 
5 jaar geleden
100% eens nu hoeft het niet meer !
En dat bedrag ook, geen clubs met spekken in Nederland.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Nou, hij zou nog zeker van toegevoegde waarde zijn. Alleen vind ik een bedrag rond de 20 miljoen teveel.
+1/-1

5 jaar geleden
Hij brengt te weinig voor wat hij moet kosten.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal