Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Laatste weg voor Real Madrid om een prijs te pakken'

4 maart 2019 18:55

Erik ten Hag werd op de persconferentie van maandagavond gevraagd of het feit dat Real Madrid in een week tijd zowel werd uitgeschakeld in de beker als de competitie uit hun hoofd moest zetten door zal werken richting het duel tegen Ajax. "Misschien wel in hun instelling. Ze weten dat als ze nog een prijs willen halen dit de laatste weg voor ze is", aldus Ten Hag. "Wij strijden nog op drie fronten. Maar het is duidelijk dat wij net zo graag willen."

Ten Hag ging verder: "Real Madrid speelt nog wel in meerdere competities, maar om een prijs te pakken is alleen de Champions League nog realistisch. Dat brengt van hun waarschijnlijk een andere instelling mee. Maar dat maakt ons niet uit. Wij moeten net zo graag willen. Ik weet zeker dat onze spelers zo hongerig en ambitieus zijn dat ze dezelfde mentaliteit op het veld willen brengen."

Ajax heeft goed gekeken naar beide Clasico's van afgelopen week. "Maar we hebben heel veel wedstrijden van Real gezien en zeker ook onze eigen wedstrijd", zo gaf hij aan. "Die hebben we heel goed bekeken en daarin zie je duidelijke structuren van Real. Hun kracht, maar zeker ook hun kwetsbaarheden. Die kwetsbaarheden hebben we in de thuiswedstrijd aangetoond."




Tags

hag madrid clasico fronten hongerig structuren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos