Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Raphael Varane lijkt Champions League wedstrijd tegen Ajax te moeten missen'

1 maart 2019 09:28 - AS
Foto: Pro Shots

"Ook Raphael Varane lijkt Champions League wedstrijd tegen Ajax te moeten missen"; image source: Pro ShotsRaphael Varane raakte afgelopen woensdag geblesseerd en is onzeker voor de wedstrijd tegen Ajax.

Volgens het Spaanse AS is het onzeker of Real Madrid volgende week tegen Ajax kan beschikken over verdediger Raphael Varane. De Fransman raakte afgelopen woensdag geblesseerd in het bekerduel tegen Barcelona toen hij zelf in eigen doel schoot. Aankomend weekend speelt Real Madrid opnieuw tegen Barcelona en omdat Nacho voor die wedstrijd geschorst is, lijkt hij zaterdag sowieso in actie te moeten komen.

Indien Varane het duel tegen Ajax moet missen, lijkt Real Madrid te moeten spelen met een centrum van Nacho en Jesús Vallejo, omdat aanvoerder Sergio Ramos door een schorsing ontbreekt. Beide spelers stonden voor het laatst in januari 2018 samen in de verdediging, terwijl Vallejo sinds december geen minuut meer heeft gespeeld.

Meer op AS




Tags

varane madrid raphael barcelona nacho vallejo bekerduel fransman ramos sergio

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Die rust die AJAX dit weekend krijgt kan wel eens cruciaal zijn. Laten we het hopen.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Real Madrid heeft ook zijn plan al gemaakt ben ik bang. De competitie wordt het niet meer, uitgeschakeld beker dus die richten alles op de CL.
Maar zeg nooit nooit. Ik geloof zeker in een kans voor Ajax om door te komen. Als ze zich niet te veel laten imponeren door het stadion en de tegenstander, zich vol passie en de wil om alles er uit te halen in de strijd gooien, dan zijn we al op de helft. Als Ajax zijn doelpunten maakt of kan maken en dan ook lukken... En als de overige factoren nog een beetje mee zitten (scheids, var, 4e 5e 6e,7e, 8e man en zo :-))....tsja dan gaat het toch echt wat worden hoor.
EN vanuit het thuisvak thuis... zal ik al mijn mogelijke support in de strijd gooien om die ballen in het doel achter Coutinho te kijken.
+1/-0

5 jaar geleden
Maakt geen bal uit. Ajax is daar kansloos. Even reëel blijven aub. Het is ook helemaal geen schande om er tegen Real uit te gaan. Thuis wat pech gehad, dus dan is het nu gewoon klaar. Graag nu écht focussen op de eredivisie en gewoon weer eens kampioen worden, want daar is het nu wel tijd voor.
+2/-7

 
5 jaar geleden
Je bent nooit kansloos, maar ik geef toe het zal wel mee moeten zitten. De schorsing van Ramos, de blessure van Varane en het zwaardere programma (2x Barcelona 4 dagen) is in ieder geval een begin. ;)
+7/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Precies men vergeet dat bijna iedreen zei dit redden ze niet.
Maar Ajax heeft toch wat laten zien.
Bovendien wat laat Real zien dan.
Bv
Spanje,Copa del Rey


Halve finales,woensdag:


Barcelona verslaat Real opnieuw
Barcelona heeft drie dagen na de zege
op Real Madrid in de halve finales van
de Copa del Rey opnieuw toegeslagen in
Madrid.Barça won met 1-0 en vergrootte
de voorsprong op Real tot 12 punten.

Balverlies van Kroos leidde tot de 1-0
voor Barcelona:na een aanval over een
groot aantal schijven lepelde Rakitic
de bal over doelman Courtois heen.

Na rust drong Real aan,vooral via de
razendsnelle,maar ook vaak te gehaaste
Vinicius,die met een gekruld schot Ter
Stegen bijna in verlegenheid bracht.
Barcelona wachtte wat geduldiger kansen
af en Alba,Messi en Dembélé schoten
voorlangs.Diep in blessuretijd ging een
inzet van Messi rakelings naast.

Real Madrid 0 FC Barcelona 3 1-1
Suárez (51,72/pen)
Varane (68/ed)
+1/-0

 
5 jaar geleden
Vreemde reactie. Dus om 21.00 uur kijk jij wat anders?
+2/-0

5 jaar geleden
Wel ff beetje positief blijven hè.. Ajax heeft NIKS te verliezen, alles is meegenomen. En Real heeft dinsdag een zwaar programma achter de rug, waar Ajax bijna week rust heeft gehad.. Als ze met dezelfde spirit het veld opkomen als tegen dat rotterdamse cluppie, geef ik ze een dikke kans!
+2/-0

5 jaar geleden
Ajax uit of thuis maakt een groot verschil.
Het is niet toevallig dat Madrid eerst op voorsprong kwam (1-0 was voor hen voldoende)tegen Ajax en na de gelijkmaker al heel snel weer scoorde.
Klasse tegen wilskracht.
Ajax heeft van alles wat minder en is vooral minder een team. In echte topwedstrijden heb je niets aan Blind, Schöne en Kristensen. Halen de snelheid uit de wedstrijd.
Hopelijk spelen Van de Beek en Neres en wordt Dolberg, onderschat en op de weg terug, niet vergeten.
Succes Ajax.
+1/-0

5 jaar geleden
Dit is gunstig. Elke wedstrijd is nu echt een finale. Afgelopen week al Feyenoord uit. Nu moeten we alles winnen. Real uit, is die game die we nu echt moeten pakken. Uit bij Real madrid winnen is echt iets wat de club nodig heeft en zodat de voetbalwereld kan zien, dat we echt terug zijn. Voor mij is europees succes belangrijker dan al die andere titels. Tuurlijk is de schaal en de beker fijn, en hoognodig. Maar Europees weer onze tanden laten zien en winnen, is voor mij persoonlijk belangrijker. Ik heb genoeg titels meegemaakt en bekers, maar Europees wil ik mijn team echt weer zien triomferen. De Uefacup finale was al heerlijk al werden we tegen Mourinho tactisch overklast. Maar nu moeten we doorgaan. Als wij goed spelen kunnen we van iedereen winnen, ook van Real. Ramos en Varane zijn er hoogstwaarschijnlijk niet bij en Real thuis laat gewoon steken valen. Nu is de tijd. Winnen en ook niet zo klein beetje. Ik heb echt geloof in de winst.
+2/-0

5 jaar geleden
Varane is dus niet geblesseerd aangezien hij gisteravond de volle 90 minuten speelde tegen Barcelona...
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki klaiber krimpen metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid