Transparent
Inloggen
Sluiten

Arbitragezaak van PEC Zwolle vindt dinsdagavond plaats

26 februari 2019 10:35 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Arbitragezaak van PEC Zwolle vindt dinsdagavond plaats; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat dinsdagavond de arbitragezaak zal dienen die PEC Zwolle heeft aangespannen tegen de KNVB. De Zwollenaren zijn het nog altijd niet eens met de beslissing van de voetbalbond om de wedstrijd Ajax - PEC Zwolle te verplaatsen naar woensdag 13 maart. De arbitragezaak zal om 19:30 uur beginnen.

De arbitragecommissie zal eerst gaan oordelen of het wel de juiste instantie is om het verzoek van PEC Zwolle te behandelen. Indien dit niet het geval is, is het aan de Zwollenaren of ze nog andere juridische stappen willen nemen tegen het besluit van de KNVB.

Meer op De Telegraaf




Tags

pec arbitragezaak knvb zwollenaren arbitragecommissie behandelen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Als ze zo graag een wedstrijd tussendoor willen spelen, geven we ze toch een oefenwedstrijdje cadeau tegen de reserves? En wat kroketten.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid