Transparent
Inloggen
Sluiten

'André Onana in beeld bij Barcelona als nieuwe reservedoelman'

26 februari 2019 10:01 - Club de la Mitjanit
Foto: Pro Shots

"André Onana in beeld bij Barcelona als nieuwe reservedoelman"; image source: Pro Shots

André Onana is in beeld bij Barcelona om komend seizoen als tweede keeper aan de slag te gaan. Dat werd gemeld in het sportprogramma Club de la Mitjanit op Catalunya Radio. De doelman van Ajax zou de plek moeten innemen van voormalig Ajacied Jasper Cillessen, die wil vertrekken bij de Spaanse koploper. Ajax zou een bedrag van 20 miljoen euro vragen voor de international van Kameroen.

Onana kwam begin 2015 juist over van de jeugdopleiding van Barcelona naar Ajax. In het seizoen 2015/2016 maakte hij als derde keeper deel uit van de A-selectie achter Cillessen en Diederik Boer. Toen Cillessen een jaar later werd verkocht aan Barcelona koos toenmalig trainer Peter Bosz voor Onana als zijn nieuwe eerste doelman. Inmiddels stond hij in 121 officiële wedstrijden onder de lat in het eerste elftal.





Tags

barcelona onana reservedoelman boer bosz catalunya diederik kameroen mitjanit sportprogramma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Waarom vragen ze maar 20M? Die clown die bij Chelsea van het veld weigerde te gaan kostte 80M. Dan kun je toch wel wat meer voor Onana vragen. En Cillissen retour natuurlijk, maar dat spreekt voor zich.
+3/-0

5 jaar geleden
Onana is naar Ajax gegaan om dat hij niet als derde keeper wilde fungeren ,Terug gaan als 2e moet hij dus niet willen. Barca is heel slim en wil hem weer binnen halen op een manier dat 20 miljoen euro nog heel veel geld is. Denk dus niet dat Onana daar aan begint.
+1/-0

5 jaar geleden
Hoe gaan we dit volgend seizoen toch oplossen, er blijft echt niets over. Pfffffffffffff ik vrees met grote vrezen.
+2/-0

5 jaar geleden
Onana zegde zelfs interlands af om zijn plek niet te verliezen bij Ajax. Deze jongen gaat echt niet naar een club waar hij tweede keeper wordt, anders was ie ook nooit vertrokken bij Barca waar zijn kans op een doorbraak toen ook heel klein was.
+1/-0

5 jaar geleden
Hij zal wel gezien hebben wat het met Cillessen deed... Laat ze maar wachten tot ze hem als eerste doelman willen halen. Ik zie Andre eerder naar de PL gaan als eerste keeper.
+1/-0

5 jaar geleden
Onana moet daar geen genoegen mee nemen op de bank plaats nemen is ook niet je van het
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal