Transparent
Inloggen
Sluiten

'Real Madrid denkt aan Nicolás Tagliafico als vervanger van Marcelo'

26 februari 2019 09:57 - TyC Sports
Foto: Pro Shots

"Real Madrid denkt aan Nicolás Tagliafico als vervanger van Marcelo"; image source: Pro Shots

Volgens het Argentijnse TyC Sports is Nicolás Tagliafico in beeld bij Real Madrid als vervanger van Marcelo. De Braziliaan is zijn basisplek bij de Madrilenen inmiddels kwijt en staat mogelijk voor een vertrek komende zomer. Santiago Solari, trainer van Real Madrid, zou onder de indruk zijn van zijn landgenoot bij Ajax en heeft hem daarom op de lijst staan als een van de mogelijke vervangers.

Meer op TyC Sports




Tags

madrid marcelo tagliafico braziliaan landgenoot santiago solari tyc vervangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Natuurlijk voor de belangrijke wedstrijd in Madrid even onrust strooien door zo’n trainer. Maar deden wij als Ajax dit in het verleden ook niet denkend aan Frank de Boer die vaak voor belangrijke wedstrijden ook namen opperde.
+1/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Voor Ajax is het nu zaak om slim en zakelijk te handelen. De clubs staan in de rij om naast de Ligt en de Jong nog het een en ander in het winkelmandje te stoppen. De ongeveer 150 miljoen die deze twee spelers binnen brengen kunnen er wel voor zorgen dat dit niet gaat gebeuren tenzij er echt grote bakken met geld over de toonbank gaan. Ajax kan rustig de salarispost met een miljoen of 6/7 per jaar verhogen verdeeld over de spelers die men nu wil wegkapen. Als de Ligt en de Jong each 75 moeten kosten dan is Ziyech er wel 100 waard want dat is toch echt de man van Ajax. Daar moet dus ongeveer nog een miljoen per jaar extra heen. Onana, Tagliafico, van de Beek, Neres, Dolberg, Blind en Tadic daar moet gewoon een prijskaartje van minimaal 50 miljoen aan komen te hangen. Take it or leave it. Hoog die salarissen nog maar ruim een half miljoen per stuk op. Mochten ze perse willen betalen ze die 50/60 toch wel en anders wel volgend jaar. Kapen ze er dan weer een of twee weg dan is er weer een 100/120 miljoen binnen om de selectie op peil te houden. Gewoon maximaal twee per jaar weg laten gaan en anders de prijs heel ver opdrijven. Enne, hetzelfde geld voor Marc, die mag ook niet weg want die is na een moeilijk begin nu lekker op dreef geraakt. Het goede voetbal is niet het goede werk van ten Hag maar van het aantrekken van Tagliafico, Neres, Blind en Tadic.
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Denken mag natuurlijk altijd, maar afblijven aub! Dit is trouwens een van de beste linksback die er rondloopt op de Europese velden, dus ik begrijp wel dat Real interesse heeft.
+2/-0

5 jaar geleden
We zullen wel zien... 50+, maar dit nieuws publiceren voor de wedstrijd... normale politiek voor Real.
+2/-0

5 jaar geleden
Past wel goed bij Real denk ik, maar wat jammer dat we aan het einde van de zomer een steenrijke club zijn met een b-elftal. We worden dit jaar compleet leeg gekocht. Neres, Zyech, Frenkie, tagliafico en Onana zijn op zeker pleite straks.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal