Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax biedt supporters PEC Zwolle gratis busreis met catering

23 februari 2019 14:01 - De Stentor
Foto: Pro Shots

Ajax biedt supporters PEC Zwolle gratis busreis met catering; image source: Pro Shots

Ajax wil de supporters van PEC Zwolle een gratis busreis met catering aanbieden als genoegdoening voor het verplaatsen van de wedstrijd naar woensdag 13 maart. Dat weet De Stentor te melden. Ajax is op verzoek van de KNVB met een genoegdoening gekomen en volgens de voorzitter van de Supportersclub PEC Zwolle Freddy Eikelboom denkt de directie van Ajax aan een gratis busreis. "Het is niet meer dan een pleister op de wonde. Wij zien liever dat de oorspronkelijke wedstrijddatum wordt hersteld", aldus Eikelboom.

Veel supporters van PEC Zwolle zijn getroffen door het besluit van de KNVB om de wedstrijd te verplaatsen. Zo zou een jeugdteam van PEC Zwolle naar Amsterdam afreizen en zijn er ook diverse gezinnen die een hotel geboekt hadden voor een leuke weekendje Amsterdam. "Die kunnen de boel nu annuleren", geeft Eikelboom aan. "En daar wordt dus nooit bij stilgestaan wanneer de KNVB besluit zo’n wedstrijd te verplaatsen. Je raakt daar een hoop mensen mee."

Achter de schermen voeren Ajax, PEC Zwolle en de KNVB nog altijd overleg. De voorzitter van de Supportersclub PEC Zwolle hoopt dan ook dat het besluit alsnog wordt teruggedraaid, maar zelf verwacht hij dat niet. "De kans dat dat gebeurt is klein. Maar we blijven hopen", zegt hij daarover.

Meer op De Stentor




Tags

pec busreis knvb catering eikelboom genoegdoening supportersclub annuleren freddy gezinnen jeugdteam pleister schermen stentor wedstrijddatum weekendje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Passende oplossing, goed gebaar richting de supporters, maar het is ook nooit goed. Bij psv lopen ze ook hierom te zeuren, de calimero's....
+1/-0

5 jaar geleden
Niets dan lof voor Ajax, die er alles aan gaat doen om voor Nederland de nodige puntjes te verzamelen ik hoop dat ze in de competitie geen punten laten leggen en ook voor de beker langs Feyenoord gaan. Pec Zwolle moet zijn plaats wezen.
+2/-0

Ro Van O (geschorst)
5 jaar geleden
"Op verzoek van de KNVB". Ajax kon dit niet zelf bedenken. Het is en blijft een egocentrische club voor wie anderen niet belangrijk zijn.
+1/-1

reactie verwijderd


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal