Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax onder 19 voor UEFA Youth League tegen Olympique Lyonnais

22 februari 2019 14:05
Foto: Pro Shots

Ajax onder 19 voor UEFA Youth League tegen Olympique Lyonnais; image source: Pro Shots

Ajax onder 19 zal het in de UEFA Youth League moeten opnemen tegen Olympique Lyonnais Dat is vrijdagmiddag gebleken uit de loting die door de UEFA is verricht. De wedstrijd zal worden gespeeld op dinsdag 12 maart of woensdag 13 maart en zal in Frankrijk plaats vinden. De knock-out fase in de UEFA Youth League gaat maar over één duel.

Als het Ajax lukt om de Fransen te verslaan, zal het in de kwartfinale moeten zien af te rekenen bij de winnaar van het duel tussen Barcelona en Hertha BSC. Die wedstrijd wordt op 2 april of 3 april gespeeld. Ook dat zal dan een uitwedstrijd zijn. Als de ploeg van John Heitinga ook die ronde weet te overleven, zal in het Zwitserse Nyon de halve finale gespeeld worden. Chelsea, Montpellier, Dinamo Zagreb of Liverpool zal dan de tegenstander zijn en worden gespeeld op 26 april. De eventuele finale vindt ook plaats in Nyon en wordt gespeeld op 28 april.




Tags

uefa lyonnais nyon barcelona chelsea dinamo frankrijk heitinga hertha liverpool montpellier zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Volgens mij spelen die altijd alleen maar uitwedstrijden of heb ik een Ajax-bril op?
+1/-0

5 jaar geleden
Dat hoeft geen probleem te zijn. Wie mogen er allemaal meedoen om een goed resultaat te behalen?
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos