Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax in beroep tegen antwoord KNVB over weren Ajax-fans in halve finale beker'

19 februari 2019 10:18 - Ajax Life

Ajax heeft beroep aangetekend tegen het antwoord dat de KNVB heeft gegeven over kaarten voor het uitvak tijdens de bekerwedstrijd tegen Feyenoord van volgende week. Dat weet Ajax Life te melden. Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft zonder vooroverleg besloten dat er ook nu geen supporters van Ajax welkom zijn en de voetbalbond verschuilt zich achter dat besluit. Volgens de reglementen van de KNVB hoort er voor iedere wedstrijd echter een vooroverleg plaats te vinden.

Het beroep zal op de bekerwedstrijd van volgende week echter geen invloed meer hebben. SV Ajax en AFCA Supportersclub hebben inmiddels wel een eerste afspraak gemaakt voor een gesprek om te zorgen dat vanaf volgend seizoen wel uitsupporters welkom zijn in de Klassieker. Daarnaast gaat de SV Ajax er ook vanuit dat de KNVB vanaf nu de eigen reglementen wél gaat toepassen.

Meer op Ajax Life




Tags

knvb beroep reglementen weren aboutaleb afca ahmed feyenoord klassieker life supportersclub toepassen uitsupporters uitvak verschuilt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Als het de finale was, zouden er wel uitsupporters bij mogen zijn. Wat is in Godsnaam het verschil. KNVB moet zich door 010 niet laten piepelen. Ik hoop dat Ajax ze daar een flink pak slaag geeft.
+1/-0

5 jaar geleden
De KNVB behoort stappen te ondernemen. De burgervader van Rotterdam zegt doodleuk dat wij in de finale wel welkom zijn maar voor de halve finale niet. Dit is totale willekeur en valt te uit te leggen. KNVB behoort nu gewoon te zeggen dat deze wedstrijd gespeeld zal worden zonder publiek of met beide kampen. Dan wordt er een statement gemaakt vanuit Zeist, maar ze laten de koppies gewoon hangen en zijn bang om hun verantwoordelijkheden te nemen.
+1/-0

5 jaar geleden
Hoelang is het geleden dat Feynoord in de beker een uitwedstrijd heeft gespeeld?
+1/-0

 
5 jaar geleden
Niet zo moeilijk hoor, kijk wanneer ze voor het laatst de beker niet wonnen. Dat is de laatste keer dat ze uitspeelden. Uitspelen in de 1e ronde telt niet want die wedstrijd wordt altijd aan een amateurclub gegeven. Dat is 1x gebeurt.
+1/-0

5 jaar geleden
Uitslag is allang en breed bekend. Zonder uitsupporters. Daar zorgen ze in Rotterdam wel voor.
+1/-0

5 jaar geleden
Blijkbaar moest men toch nog een reactie geven. Beetje (bewust) aan de late kant waardoor het allemaal maar geforceerd overkomt. Blijkbaar durft men geen confrontatie aan met de KNFB. Jammer om jezelf meerdere malen te laten slachtofferen...
+1/-0

5 jaar geleden
Ajax, de grootste club van nederland laat zich de wet voorschrijven door een armlastig clubje uit Rotterdam. Het bestuur moet gewoon ballen tonen en zeggen dat er niet word gespeeld zonder eigen supporters maar de angst regeert zelfs hier in Amsterdam.Ben heel erg teleurgesteld in v.d Sar en medebestuur.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal