Jong Ajax gelijk op bezoek bij FC Eindhoven

15 februari 2019 21:58

Jong Ajax heeft op bezoek bij FC Eindhoven een gelijkspel behaald. In het Jan Louwers Stadion speelde de ploeg van Michael Reiziger met 1-1 gelijk. FC Eindhoven kwam al vroeg op voorsprong via voormalig Ajacied Branco van den Boomen. Wat volgde waren kansen over en weer. Dani de Wit leek in de eerste helft nog de gelijkmaker te maken, maar deze werd vanwege buitenspel afgekeurd.

Na rust werd het spel van beide kanten minder, waardoor het aantal kansen ook afnam. Kansen waren er echter nog wel. Uiteindelijk zorgde Danilo Pereira vlak voor tijd dat Jong Ajax een punt overhield aan de wedstrijd in Eindhoven.

Door de puntendeling is Jong Ajax wel gezakt op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg is nu terug te vinden op de tiende plaats. Tegenstander FC Eindhoven staat twaalfde.