Transparent
Inloggen
Sluiten

'Alfred Schreuder genoemd als mogelijk nieuwe trainer van Red Bull Salzburg'

15 februari 2019 07:14

In zijn column in De Telegraaf geeft Valentijn Driessen aan dat Alfred Schreuder wordt genoemd als mogelijk nieuwe trainer van Red Bull Salzburg indien de huidige trainer Marco Rose komende zomer vertrekt naar de Bundesliga. In het concern van Red Bull wordt de assistent-trainer van Ajax gezien als trainersbelofte. Eerder werd al bekend dat RB Leipzig één miljoen euro had geboden om Schreuder over te nemen, maar dit is door Ajax direct afgewezen.

Volgens Driessen staat Schreuder er in alle geledingen op De Toekomst bijzonder goed op. "Hij omarmt de voetbalvisie van Ajax, staat open voor doorstroming van eigen jeugd en kan goed met jeugdspelers overweg zoals het grote talent Gravenberch", zo geeft hij aan. "Bovendien raakt hij de juiste snaar bij de spelersgroep in het algemeen en de ervaren Tadic en moeilijke Ziyech in het bijzonder.

Driessen gaat verder: "Tactisch noemen ze Schreuder sterk in Amsterdam en hij leidt regelmatig de besprekingen. Opmerkelijk: bij Benfica stonden Schreuder en Ten Hag langs de lijn en zochten de Ajacieden de assistent op in plaats van de hoofdtrainer bij een aanpassing van de strijdwijze. Dat veel oud-Ajacieden bij en rond de club met hem weglopen is meegenomen."




Tags

schreuder alfred driessen salzburg benfica bundesliga column concern gravenberch hag leipzig omarmt opmerkelijk rose snaar strijdwijze tadic telegraaf trainersbelofte voetbalvisie weglopen ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Nou Schreuder trainer maken van het 1e en Ten Hag assistent.
+3/-0

 
5 jaar geleden
In ieder geval voor de rest van het seizoen hoofdtrainer met een optie voor nog twee jaar.
Alleen Ten Hag geen assistent, want die zal de boel dan gaan saboteren.
+2/-0

5 jaar geleden
Die Driessen lijkt me wel een goeie assistent voor Ten Hag.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Nog leuker; Ten Hag naar de Telegraaf en Driessen naar Ajax ....
+2/-0

5 jaar geleden
Ik vraag me echt af wat Ten Hag Driessen heeft aangedaan. Hij kan het maar niet laten Erik in een kwaad daglicht de plaatsen.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos