Transparent
Inloggen
Sluiten

UEFA doet ook onderzoek naar supporters Ajax na wedstrijd tegen Real Madrid

14 februari 2019 18:47 - UEFA.com

De UEFA heeft bekend gemaakt dat het ook een onderzoek in gaat stellen naar het gedrag van Ajax-supporters tijdens de wedstrijd tegen Real Madrid van woensdagavond. Er zouden voorwerpen op het veld zijn gegooid en vuurwerk zou zijn afgestoken. Daarnaast wordt ook onderzoek gedaan naar een spandoek dat in het stadion hing.

De Europese voetbalbond doet ook een onderzoek naar de supporters van Real Madrid. Ook zij zouden vuurwerk hebben afgestoken. Daarnaast wordt er onderzoek gedaan naar Sergio Ramos door uitspraken die hij deed na de wedstrijd over de gele kaart die hij kreeg. Het disciplinaire comité van de UEFA zal dit allemaal behandelen op donderdag 28 februari.

Ajax heeft dit seizoen al enkele flinke boetes gekregen van de UEFA. Bovendien loopt er nog altijd een onderzoek naar de ongeregeldheden tijdens de uitwedstrijd tegen AEK Athene.

Meer op UEFA.com




Tags

uefa madrid vuurwerk aek behandelen comite disciplinaire ramos sergio spandoek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Ze zouden hun tijd beter in andere zaken kunnen steken, zoals waarom een terecht doelpunt tegen Real afkeuren en waarom zij wel vaak discutabele mee krijgen. Lijkt mij de sport meer ten goede te komen en scheelt een hoop frustratie van de fans die dan ook niks hoeven te gooien (wat ik overigens niet goed praat hiermee). Corrupte bende, alles draait alleen maar om geld en steeds minder om het spelletje zelf.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Het probleem is dat wij marchanderende en vervolgens compenserende scheidsrechters zijn gewend. Hij houdt niet lang genoeg vast, hij schuift uit, de bal gaat naar de hand en ga zo maar door. Allemaal gelul wat niet in het reglement staat.

Als je wel het boekje volgt. Staat Tadic buitenspel, hindert ie de keeper in het doelgebied en neemt dus deel aan het spel. Terecht afgekeurd. Geen enkel probleem mee.
De vraag is echter, was het doelpunt andersom ook afgekeurd?? Bij de 1-2 wordt De Jong naar het gras gewerkt. Scheids staat er bovenop, er gebeurd niks.Daar gaat het bij mij mis.

Mooi voorbeeld gisteravond Sjachtar tegen Frankfurt. Binnen tien minuten 2 keer geel en rood voor Sjachtar en een penalty. Geen speld tussen te krijgen.

Ben het eens dat ze zich met anderen zaken bezig moeten houden. Waarom een club als Real uberhaupt nog kan voetballen met zoveel schuld. Of de wazige constructies waarmee de schuld verbloemd wordt.
+3/-0

5 jaar geleden
Welk spandoek dan?? Heb ik iets gemist?
+1/-0

 
5 jaar geleden
Zal wel iets met UEFA Maffia zijn. De waarheid is soms hard...
+3/-0

5 jaar geleden
Wat moet toch de uefa zonder ajax,dan houden ze tijd over!!!
+2/-0

5 jaar geleden
Beste Uefa, als je nou zoveel van Ajax houdt, dan kan je dat toch gewoon zeggen?
+1/-0

5 jaar geleden
De UEFA heeft het maar druk met Ajax. Hebben ze nu al een straf verzonnen voor AEK, dat lijkt me veel meer prio te hebben.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos