Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'Volgens mij is het gewoon een doelpunt'

14 februari 2019 00:07

In gesprek met De Telegraaf kon Dusan Tadic niet begrijpen waarom de 1-0 van Nicolás Tagliafico werd afgekeurd. "Ik zou hinderlijk buitenspel hebben gestaan en doelman Courtois hebben gehinderd. Maar ik kan mezelf toch niet van het veld toveren. Volgens mij is het gewoon een doelpunt", aldus Tadic.

Ajax had volgens de Serviër ook meer verdiend. "Zij krijgen maar twee goede mogelijkheden maar scoren wel tweemaal. Dat was het verschil", zo gaf hij aan. "Ik snap dat mensen niet begrijpen dat we tegen Real zo goed spelen en het tegen Feyenoord en Heracles hebben laten liggen. Dat mag ook niet, al is voetballen in deze ambiance wel heerlijk."

David Neres wist veel indruk te maken op Tadic. "Hij is een geweldige speler", zei hij daarover. "Zo zouden we ook vaker in de competitie kunnen spelen."




Tags

tadic courtois feyenoord gehinderd heracles hinderlijk neres tagliafico telegraaf toveren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal