Transparent
Inloggen
Sluiten

Hakim Ziyech: 'Ik vind dat we wel meer verdiend hebben als je naar de kansenverhouding kijkt'

13 februari 2019 23:39

In gesprek met Veronica kreeg Hakim Ziyech de vraag wat Ajax had laten zien tegen Real Madrid. "We hebben een combinatie laten zien van voetbal en veel strijd", aldus Ziyech. "Ik vind dat we wel meer verdiend hebben als je naar de kansenverhouding kijkt. Real heeft twee grote kansen gehad en twee goals. Wij benutten de kansen niet die we krijgen en daar zit het verschil in denk ik."

Tegen Real Madrid leek er een heel andere ploeg op het veld te staan. "Europees zijn we thuis altijd heel sterk. Er komt dan een bepaalde kick of emotie naar boven en dat komt er bij iedereen uit. Dat maakt het team zo sterk", zo gaf hij aan.

De ontlading bij Ziyech was groot toen hij voor de gelijkmaker zorgde. "Niet alleen bij mij, maar bij iedereen denk ik. Dan is het nog extra zuur dat je het in de laatste minuten weggeeft", zei hij daarover. "We gaan met hetzelfde idee naar het Santiago Bernabéu. Met dezelfde instelling. Dan is het zeker nog niet gespeeld."




Tags

ziyech kansenverhouding madrid bernabeu kick santiago veronica weggeeft zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor