Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We hebben het laten liggen in de effectiviteit'

13 februari 2019 23:34

Na de wedstrijd tegen Real Madrid had Erik ten Hag een dubbel gevoel. "Natuurlijk ben ik super teleurgesteld, maar ik ben ook trots op deze ploeg. We hebben een geweldige prestatie geleverd. Alleen we hebben onszelf niet beloond", aldus Ten Hag in gesprek met Veronica. "De arbitrage zit dan ook niet mee. Dat moet je ook hebben. Die eerste goal wordt afgekeurd, maar dat is volgens mij gewoon een reglementaire goal. Dat is heel erg jammer."

Ten Hag ging verder: "We zaten heel goed in de wedstrijd. We domineerden tegen Real Madrid en hebben kansen afgedwongen. In de effectiviteit hebben we het laten liggen. We hebben heel veel kansen gecreëerd, maar te weinig gescoord."

Voor de trainer van Ajax was het nog steeds niet duidelijk waarom de goal van Nicolás Tagliafico werd afgekeurd. "De arbitrage geeft meerdere redenen. De een zegt buitenspel, de ander zegt voor aanvallen van de keeper. Ik weet het niet", zo gaf hij aan. "Ik heb het gezien op onze beelden en daar zie ik niet dat de keeper onreglementair wordt aangevallen."

Of er bij de 1-2 een overtreding plaats vond op Frenkie de Jong kon Ten Hag niet goed zien. "Ik dacht het wel aan de rand van het veld, maar op de beelden heb ik het niet kunnen waarnemen", zei hij daarover. "We maken daar ook een fout. Eigenlijk twee. Dat is doodzonde en heel bepalend op dit niveau. Het zijn kleine foutjes, maar die worden wel bestraft."




Tags

hag effectiviteit arbitrage madrid afgedwongen domineerden foutjes jong onreglementair rand reglementaire tagliafico veronica waarnemen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal