Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'Wij hebben te veel kansen nodig'

13 februari 2019 23:27

Donny van de Beek gaf in gesprek met Veronica aan dat hij de uitslag tegen Real Madrid niet terecht vond. "Het verschil is dat zij er maar een paar nodig hebben en wij te veel kansen nodig hebben. Dat is het verschil denk ik", aldus Van de Beek. "Tegen zo'n tegenstander moeten die ballen er in. Als dat niet gebeurt, weet je dat ze aan de andere kant wel kunnen vallen en dat gebeurde."

De middenvelder vond dat hij kon terug kijken op een goede wedstrijd. "Iedereen heeft goed gespeeld. Maar het is wel zuur, want zij winnen wel met 1-2", zo gaf hij aan. Zijn directe tegenstander zorgde uiteindelijk voor de winnende treffer. "Bij de 1-2 kwam Asensio achter mij langs. Voor mijn gevoel stond ik wel goed opgesteld aan de binnenkant. Maar hij gaf hem strak. Ik moet het nog terug kijken."




Tags

beek asensio binnenkant madrid strak veronica zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos