Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: 'Erik ten Hag heeft niet de autoriteit die ligt bij de spelersgroep'

13 februari 2019 20:42 - Veronica Inside Radio

In de kleedkamer van Ajax zijn de nodige problemen. Dat geeft Valentijn Driessen aan op Veronica Inside Radio. "Als een speler voor 85 miljoen weggaat en jij komt niet weg, dan baal je toch wel. En als een 28-jarige die alles heeft mee gemaakt in Engeland op zijn sodemieter krijgt van een 18-jarige, wordt het toch een probleem", aldus Driessen. "Als je de trainer niet serieus neemt en je doet hem achter zijn rug na of je hebt een grote bek tegen de trainer, dan denken ze ook allemaal dat hij geen autoriteit meer heeft. Ziyech laat de kaas niet van zijn brood eten en zeker niet door zijn trainer."

Ten Hag wordt door de spelersgroep van Ajax totaal niet serieus genomen. "Hij heeft gewoon niet de autoriteit die ligt bij de spelersgroep", zo geeft hij aan. "Als je Van Gaal voor de groep zet, durft niemand iets te doen. Dan lopen ze er slaafs achteraan. Maar bij Erik ten Hag niet."

Volgens de chef voetbal van De Telegraaf is het een fout geweest van het bestuur van Ajax door Ten Hag aan te stellen. "Ze dachten dat dit het Ei van Columbus was, het tactisch genie. Dat is natuurlijk niet gebleken", zegt hij daarover. "Het is inderdaad een fout geweest. Ze hadden beter door kunnen gaan met Keizer. Hij lag wel goed in de spelersgroep. Die jongens moeten het uiteindelijk voor je doen en dat beseft hij niet helemaal."

Driessen krijgt ook de vraag of de pleuris uitbreekt als Ajax door Real Madrid wordt uitgeschakeld. "Op 27 februari heb je Feyenoord - Ajax en eind maart is het PSV. Als er daar niks wordt gewonnen of de uitzicht op een prijs is nihil, dan breekt daar de pleuris uit. Dat kan niet anders. Dan komen ze ook richting de directie", aldus Driessen.




Tags

driessen hag pleuris achteraan bek bestuur brood chef columbus engeland feyenoord gaal genie kaas keizer madrid slaafs sodemieter telegraaf uitzicht veronica ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Word het niet eens tijd voor een spandoek “Valentijn Driessen is een lul”?
+12/-0

 
5 jaar geleden
Inderdaad heeft die gast niks beter te doen... Pfff...
+5/-0

 
5 jaar geleden
Ten Hag wordt door de spelersgroep van Ajax totaal niet serieus genomen.Nee Driessen wordt lekker serieus genomen met z'n hetze.
+6/-0

5 jaar geleden
En maar blijven zagen, deze lul. Wordt het niet eens tijd dat we deze krant gaan weigeren in het stadion? Dit is je mediapartner, ze doneren geld aan Ajax. Flikker die lutsers er toch uit. Ze hoeven echt niet hosannaverhalen te schrijven, maar ze horen zeker geen nepnieuws te publiceren om dat pulpblad vol te krijgen. Ze moeten nieuws brengen, ze mogen op dat nieuws commentaar en meningen geven, maar ze horen geen nieuws te maken en en daar dan hun onnozele meningen en commentaren te geven. Er zal toch wel ergens een bedrijf zijn dat het bedrag wat de Telegraaf geeft over wil nemen. Dan kun je dit zootje op straat knikkeren en Van der Sar en passant te kennen geven dat hij mag kiezen: of blijven schrijven voor die krant en optiefen, of stoppen met zijn column en blijven. Voor de Telegraaf rest verder niets meer dan het wekelijkse perscommunique om hun blaadje mee te vullen.
+4/-1

5 jaar geleden
Worden jullie ook zo moe van die Valentijn Driessen 9 van de 10 keer oa op Veronica Inside en maar Ajax afzeiken
+6/-1

 
5 jaar geleden
Driessen zit Ajax niet af te zeiken maar het beleid.
Volkomen terecht.
Wanneer je 5 jaar achter één geen kampioen wordt met de grootste begroting dan doe je duidelijk iets verkeerd.
Het doet altijd zeer als iemand iets over je liefde zegt maar dat betekent niet dat we oogkleppen moeten opdoen.
Hij heeft gelijk wat het management betreft.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Het gaat Driessen er niet om of Ajax wel of geen kampioen word, het gaat Driessen er om dat van Gaal geen trainer is. Je kunt zeggen dat ten Hag geen gezag heeft, maar je kunt net zo goed zeggen (als dat verhaal waar is) het probleem niet Ten Hag is maar Ziyech met zn lachen achter de rug van Ten hag om. Wat is dat voor professioneel gedrag.
+1/-0

5 jaar geleden
Helaas kopen massa's mensen deze krant en is er dus een groot podium voor dit soort opstook baggerpraatjes. Het houdt elkaar in stand.
+4/-1

5 jaar geleden
Het is nu toch wel duidelijk wat de bedoeling van Driessen is. De trainer moet hangen en de tijd was rijp om dat te bewijzen tegen Real Madrid. Volgens Driessen zijn het de spelers geweest en niet Ten Hag die weer voor een opleving zorgde. De Telegraaf heeft die situatie zelf bewust in de hand gewerkt door Maanden transfer geruchten over de Ajax spelers in het rond te strooien. Ondanks het verlies heb ik toch genoten van het spel en de inzet van de spelers. Het was bepaalt geen Valetijnsdag voor Driessen.
+4/-1

5 jaar geleden
Even over de wedstrijd zelf: zou hetzelfde doelpunt ook afgekeurdworden door de Var als Madrid deze had gescoord? Ik denk het niet.!!!????
+3/-1

 
5 jaar geleden
Nee, dan was het gewoon een doelpunt geweest. Erg triest. Er was ook niemand die protesteerde van Real. En de scheids reageerde in eerste instantie ook niet. Totdat blijkbaar in zijn oor gebruld werd dat er een verkeerd scenario gaande was..
+2/-1

 
5 jaar geleden
Spaanse kranten spreken hun afschuw op de Var en maken Real met de grond gelijk, hulde aan ons aller AJAX. Op naar het kampioenschap daar hebben we recht op en eventueel volgende ronde CL, als dat zou kunnen?
+2/-0

5 jaar geleden
Met Ten Hag wordt je van z'n leven geen kampioen. Die man heeft geen gezag en ziet geen kans de groep te stimuleren. Kijk naar de competitie daar zit totaal geen pit in en het elftal is geen geheel en zonder pit. Tegen Real Madrid weten de spelers zich zelf op te peppen en spelen dan wel een prima wedstrijd ook al verliezen ze.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Dus als een speler een trainer uitlacht of belachelijk maakt, ligt het aan de trainer en niet aan de speler?
+1/-0

5 jaar geleden
Belachelijk dat Ajax deze man een podium geeft op deze site. ik lees niks anders dan frustratie over ten H. Volgens mij kan ie er niet van slapen anders doe je niet zo.Des te mooier wat Ajax heeft laten zien al was Real niet gemotiveerd volgens deze klojo.Zum kotsen
+2/-0

 
5 jaar geleden
Deze site is niet van Ajax. Sites van Ajax eindigen op Ajax.nl en niet op netwerk.to
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal