Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Er is geen enkele ploeg die alleen maar in een stijgende lijn gaat'

12 februari 2019 15:32

Op de persconferentie van dinsdagmiddag werd Erik ten Hag gevraagd of hij inmiddels radeloos is van de penarie waar Ajax nu in zit. "Je weet dat dit kan gebeuren. Dat wil je niet, maar er is geen enkele ploeg die alleen maar in een stijgende lijn gaat. Je hebt teleurstellingen. Daar moet je mee omgaan en naar de toekomst kijken", aldus Ten Hag. "Je moet aan oplossingen denken en vooral oplossingen creëren. Daar zijn we mee bezig. Dan zullen de prestaties ook weer beter worden. Vooral de wisselvalligheid moet er uit."

Oplossingen heeft de trainer van Ajax dan ook zeer zeker. "Simpel wil ik het niet noemen, maar voetbal is wel een simpel spel. Je moet het alleen wel op honderd procent uitvoeren. Daar ontbreekt het bij ons soms aan", zo gaf hij aan. "Elke keer hebben we andere problemen, maar dat roepen we over onszelf af. Het moet allemaal goed zijn als je resultaat wil halen."

De prestaties afgelopen weken zijn echter niet goed. "We spelen wisselvallig. Soms spelen we goed, zoals tegen VVV. Heerenveen in de competitie was in de eerste helft goed, maar in de tweede helft heel slecht. Heerenveen voor de beker spelen we goed en daarna vallen we echt door de ondergrens tegen Heracles en natuurlijk ook tegen Feyenoord. Dat kan en mag ons niet gebeuren", zei hij daarover.




Tags

hag stijgende heerenveen feyenoord heracles penarie radeloos teleurstellingen vvv wisselvallig wisselvalligheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Knap benoemt wat er allemaal is gebeurt. Heb ik toevallig ook kunnen zien en met mij duizenden andere. Hij hoeft van mij ook niet te benoemen hoe hij de ploeg weer op de rit krijgt maar ik heb nou niet het idee dat hij dat ook zelf weet. Hopelijk heb ik het mis.
+1/-0

5 jaar geleden
Erik spreekt in HEEL algemene termen, da's lekker makkelijk natuurlijk. Uiteindelijk zegt hij niets wat iedereen reeds weet/ziet (goed gezegd thjieft!). Als hij een beetje "ballen" heeft dan haalt hij Hakim en of Tadic eruit want die waren 4x niks tegen Heracles. De keuze voor Christensen heb ik vele keren genoemd. Hij heeft zijn kansen meerdere keren gehad maar geeft niet thuis (denk aan die " geweldige" pass in de 94min afgelopen zondag tegen Heracles..te triest voor woorden), zijn voorzetten zijn in 90% van de gevallen te vroeg, te laat of gewoon de bal aan de tegenstander geven..nee geen Ajax materiaal. Maar dat realiseert Ten Hag zich niet echt en zeker niet met Labiyat,, ook geen Ajax materiaal, dat die Utrech heeft ingeruild voor Jong Ajax dat is op zich triest natuurlijk. Nee Erik ten H. je krediet is op, dus ik zeg met pek en veren de J.C. Arena uit :-)
+1/-1

5 jaar geleden (gewijzigd)
Zeker tegen Real Madrid de boel op de rails krijgen? Je moet wel heel opportunistisch in het leven staan wil je dat zien gebeuren! Nee ik zeg witte zakdoekjes en Louis van Gaal!
+1/-2

5 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Stomme domme praat van ter hag klootzak oprotten WITTE ZAKDOEKJES. En zo snel mogelijk is een laffaard die ter hag
+1/-8

 
5 jaar geleden
Joh, beetje meer respect of je hem nu mag of niet, hij is onderdeel van onze club en niet alleen schuldig aan mindere resultaten. Verder maak je dat andere supporters zich moeten schamen voor jou.
+6/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
(@maas1plas) Wel eerlijk blijven he? De nederlaag tegen PSV kon je nog de schuld geven aan Ten Hag en daar heeft hij inmiddels van geleerd (Frenkie nooit meer in de verdediging), maar de nederlagen tegen Feyenoord en Heracles komen 100% door de spelers die het massaal lieten afweten.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Tuurlijk zijn de spelers debet aan de nederlaag tegen Feijenoord en Heerenveen, maar het getuige van weinig inzicht als je Sinkgraven links back laat spelen en al snel had moeten zien dat hij dat niet kan en zeker schuldig was aan 2 tegendoelpunten. Tactische blunder van Ten Hag. Ten 2e heb je als trainer de mogelijkheid om het spul (spelers) mentaal op te peppen maar daar heb je overwicht voor nodig en dat heeft Erik niet, volgens mij doen ze zijn pietpraatjes na en nemen hem in de maling. Niet echt een basis van vertrouwen of respect, dus laten de spelers het afweten (wat zeker niet goed te praten is). Als Ten Hag een beetje ballen had dan had hij Ziyech en Tadic moeten wisselen afgelopen weekend, laat ze het maar voelen!!
+1/-0

5 jaar geleden
Het commentaar van Ten Hag slaat nergens op.
Gemakzuchtig.
Zo kom je er niet mee weg bij een club als Ajax.
Drie wedstrijden van de vier wedstrijden punten verspelen tegen Nederlandse clubs is beneden peil. Daarbij is het spelpeil bedroevend. Dat het spelpeil gezakt is ziet hij blijkbaar niet eens.
Ook tegen VVV hadden ze moeite om er doorheen te komen lange tijd.
Tevens waren het geen uitgespeelde kansen maar individuele doelpunten.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos