Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Ik weet zeker dat ik de ploeg er weer bovenop krijg'

11 februari 2019 08:15 - De Telegraaf

In gesprek met De Telegraaf gaf Erik ten Hag aan dat hij het gevoel heeft dat hij de aangewezen persoon is om Ajax weer op de rit te krijgen na de zwakke start na de winterstop. "Ik zal nooit opgeven en denk dat het ons gaat lukken weer een eenheid te worden", aldus Ten Hag. "Over de consequentie van de nederlaag bij Heracles en de stand op de ranglijst wil ik niet nadenken. Ik blijf in het landskampioenschap geloven tot het niet meer mogelijk is."

Ten Hag was het niet eens met de vraag of dat niet tegen beter weten in is, omdat zijn ploeg bijna structureel punten verspeelt na de winter. "Nee, dat is niet tegen beter weten in. Ik kijk niet naar PSV, alleen naar mijn eigen ploeg", zo gaf hij aan. "Dit mag ons niet gebeuren, maar ik weet zeker dat ik de ploeg er weer bovenop krijg."




Tags

hag eenheid heracles landskampioenschap opgeven telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Het zou schandalig zijnvan ter hag zijn als hij dat niet kan met deze selectie daar hoe je geen trainer voor te zijn maar mensen kennis en iets durven te doen wilselen van diverse spelers enzv. Met andere worden hij is er niet voo bekwaam dus oprotten.
+1/-0

5 jaar geleden
Dit is het begin van het einde voor Ten Hag. Enige wat zijn reet kan redden is een overwinning op Real, Nac, Ado, Feyenoord (beker) en dan hopen dat PSV punten laat liggen in Heerenveen en tegen Feyenoord. Maar ik heb PSV gisteren gezien. Daar ligt het zwakke gedeelte in het niet creatieve gedeelte van het team. Echter hun vechtlust, die van Bommel wel kan overbrengen, compenseert dat. Plus PSV heeft een echte killer. Ik vindt de Jong zwaar irritant maar hij maakt ze wel en maakt ook wat los bij zijn medespelers, had ik van Huntelaar ook wel meer verwacht!
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor transferbeleid vos wijndal