Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar: 'We pakken te weinig punten, zeker na de winter'

9 februari 2019 21:17

Klaas Jan Huntelaar was na de wedstrijd tegen Heracles Almelo niet te spreken over het spel van Ajax. "Als je ziet hoe wij de duels hebben gespeeld en hoe wij slechte passes hebben gegeven. We hebben niet goed gevoetbald als team. Dan is er veel aan de hand. We pakken te weinig punten, zeker na de winter", aldus Huntelaar in gesprek met Fox Sports. "Je moet iedere wedstrijd apart bekijken. In de eerste helft zie je dat ze veel risico nemen. We moeten daar de duels als team gewonnen winnen. Dicht bij elkaar zijn en elkaar kunnen helpen. Dat was vandaag te weinig."

De spits was het niet eens met de opmerking dat de wedstrijd tegen Heracles slechter was dan de wedstrijd in Rotterdam. "We hebben denk ik wel iets meer gevochten. Tegen Feyenoord hadden we een fase dat we het iets te makkelijk lieten lopen. Je ziet het ook wel aan de stand dat je nu iets dichter bij bent. Maar we moeten meer duels winnen. We moeten veel meer geven, anders wordt het niks", zo gaf hij aan. "We hebben het ook aangegeven in de rust. Maar uiteindelijk moet je het op het moment doen. Je kan allemaal wel achteraf praten, maar dat heeft geen zin."

Huntelaar had een eenvoudige verklaring hoe het volgende wedstrijd weer goed kan gaan lopen. "Zorgen dat we winnen. Daar begint het mee", zei hij daarop. "Het moet dan wel beter dan vanavond. Maar ik denk dat de ploeg daartoe in staat is. We hebben gewoon kwaliteit. Maar als het voetballend niet loopt, moet je het over een andere boeg gooien."


Discussieer mee op de forums


Tags

huntelaar heracles almelo boeg eenvoudige feyenoord fox

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

beledigd blind dochter fier fijntjes film geduwd gerust hag hellend homofoob kinderen koen nazi nederland pasen pinksteren privileges promes racist renemar retoriek roytje schuurs strot tete veltman verbazingwekkend zinnigs ziyech