Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar: 'We pakken te weinig punten, zeker na de winter'

9 februari 2019 21:17

Klaas Jan Huntelaar was na de wedstrijd tegen Heracles Almelo niet te spreken over het spel van Ajax. "Als je ziet hoe wij de duels hebben gespeeld en hoe wij slechte passes hebben gegeven. We hebben niet goed gevoetbald als team. Dan is er veel aan de hand. We pakken te weinig punten, zeker na de winter", aldus Huntelaar in gesprek met Fox Sports. "Je moet iedere wedstrijd apart bekijken. In de eerste helft zie je dat ze veel risico nemen. We moeten daar de duels als team gewonnen winnen. Dicht bij elkaar zijn en elkaar kunnen helpen. Dat was vandaag te weinig."

De spits was het niet eens met de opmerking dat de wedstrijd tegen Heracles slechter was dan de wedstrijd in Rotterdam. "We hebben denk ik wel iets meer gevochten. Tegen Feyenoord hadden we een fase dat we het iets te makkelijk lieten lopen. Je ziet het ook wel aan de stand dat je nu iets dichter bij bent. Maar we moeten meer duels winnen. We moeten veel meer geven, anders wordt het niks", zo gaf hij aan. "We hebben het ook aangegeven in de rust. Maar uiteindelijk moet je het op het moment doen. Je kan allemaal wel achteraf praten, maar dat heeft geen zin."

Huntelaar had een eenvoudige verklaring hoe het volgende wedstrijd weer goed kan gaan lopen. "Zorgen dat we winnen. Daar begint het mee", zei hij daarop. "Het moet dan wel beter dan vanavond. Maar ik denk dat de ploeg daartoe in staat is. We hebben gewoon kwaliteit. Maar als het voetballend niet loopt, moet je het over een andere boeg gooien."




Tags

huntelaar heracles almelo boeg feyenoord fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos