Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax betaalt ruim drie miljoen euro voor Christian Rasmussen'

6 februari 2019 18:39 - Ekstra Bladet

Ajax betaalt voor de 16-jarige Christian Rasmussen ruim drie miljoen euro. Dat weet het Deense Ekstra Bladet te melden. Die transfersom kan door verschillende bonussen verder oplopen en bovendien heeft zijn huidige club FC Nordsjælland een doorverkooppercentage weten te bedingen.

Rasmussen speelde nog niet voor het eerste elftal van de Deense club. Met negen doelpunten is hij topscoorder van het Onder 17 team. Ook heeft hij vier interlands gespeeld voor Denemarken onder 16.

Meer op Ekstra Bladet


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Mooi, hoop dat hij het waar kan maken.
7 maanden geleden
Regeren is vooruitzien ,maar ik vind de bedragen wel erg hoog worden. De Denen passen zich perfect aan in Nederland en dat komt in de opleiding van pas. Hoeveel Deense talenten zijn er in Ajax eigenlijk door gebroken?
 
7 maanden geleden
Eriksen en in het begin Fischer.
 
7 maanden geleden
Eriksen en in het begin Fischer.
 
7 maanden geleden
Frank Arnesen, Soren Lerby, Jesper Olsen, Jan Molby, Jesper Gronkjear, Michael Krohn-Dehli, Christion Eriksen, Nicolai Boilesen, Viktor Fischer, Kesper Dolberg, Ole Tobiassen, Dan Petersen. Enzo.
 
7 maanden geleden
hoezo wordt Michael Laudrup (en Brian) elke keer vergeten.... wat een voetballer was dat!!!!!
 
7 maanden geleden
Die worden niet vergeten, maar dat waren al gearriveerde voetballers voordat ze bij ons kwamen. De vraag was wie er bij Ajax was doorgebroken :-)
7 maanden geleden
El Nico, wat dacht je van 1969 Sondegaart en 1975 Arnesen en Lerby?
 
7 maanden geleden
Die is niet bij ons doorgebroken..
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vertrouw op de scouting en ben ook blij dat we niet krenterig doen om miljoenen neer te leggen voor jeugdspelers. Is heel goed voor de Denen, want lijkt me frustrerend je beste jeugdspelers voor veel lagere bedragen te verliezen aan clubs die het zich wel kunnen permitteren wat meer geld neer te leggen.

Heb liever dat het geld dat we hebben verdiend gaat naar Scandinavische en Zuid-Amerikaanse clubs die geen haat koesteren richting Ajax ipv naar Eredivisieclubs die hun broekje nauwelijks op kunnen houden zonder Ajax, maar wel iedere keer dat afgunst en haat. Bah bah.
7 maanden geleden
Rasmus Christensen? Die was er toch al?

Laatste nieuws