Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax weigert bod van miljoen euro op assistent-trainer Alfred Schreuder'

6 februari 2019 07:46 - De Telegraaf

Ajax heeft een bod ontvangen van ongeveer een miljoen euro op Alfred Schreuder. Dat weet De Telegraaf te melden. De assistent van Erik ten Hag staat in de nadrukkelijke belangstelling van het Duitse RB Leipzig, maar Marc Overmars houdt Schreuder aan zijn contract.

Aankomende zomer gaat bij RB Leipzig Julian Nagelsmann aan de slag als hoofdtrainer. Hij werkte bij Hoffenheim al samen met Schreuder en zou hem nu ook graag in Leipzig willen verwelkomen. "Ik spreek Julian nog regelmatig en weet dat er contact tussen de clubs is geweest", zo geeft Schreuder zelf aan. "Ik heb nog een contract voor anderhalf jaar en Ajax beslist. Werken met Nagelsmann was hartstikke mooi, maar ik heb het bij Ajax ook heel goed naar mijn zin."




Tags

schreuder alfred leipzig julian nagelsmann hag hoffenheim overmars telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
75 miljoen en geen cent minder ;-)
+3/-0

5 jaar geleden
Dat bevestigd wat Valentijn Driessen beweerde. Schreuder is belangrijker en ligt beter in de selectie als Ten Hag. Welke TD laat anders 1 miljoen lopen voor een hulptrainer die van de zomer nog 1 jaar onder contract staat. Dit moet hij verantwoorden bij RvC.
+2/-0

 
5 jaar geleden (gewijzigd)
Ajax moest van Ten Hag Alfred Schreuder vrijkopen, dus met het vertrek van Schreuder voor een miljoen heeft geen schijn van kans. Wat Valetijn Driessen
hiermee te maken is mijn niet duidelijk.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos