Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil 70 miljoen euro voor Matthijs de Ligt'

5 februari 2019 12:47 - Twitter Club de la Mitjanit

Volgens de Spaanse journalist Oriol Domènech wil Ajax 70 miljoen euro ontvangen voor Matthijs de Ligt. Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain en Bayern München zouden allemaal serieuze interesse hebben in de aanvoerder van Ajax. Barcelona zou daarbij het voordeel hebben dat ook Frenkie de Jong naar de Spaanse kampioen zal vertrekken.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
70M??? Dat dacht ik niet, mijn beste Oriol. Ook voor de Ligt zal minimaal 75, zo niet meer moeten worden neergelegd. Graag of niet, en Frenkie en Matthijs is geen packagedeal, het is niet de ene halen en de ander voor een reductieprijs erbij.
7 maanden geleden (gewijzigd)
Na de 110 berichten over de Jong gaan we verder met de Ligt tot juli 2019. Best irritant. Ook voor de Ligt zelf. Is natuurlijk een dik compliment aan het adres van Ajax dat we zulke talenten in ons midden hebben en voor dergelijke bedragen van de hand doen. Het is een utopie om te denken dat je deze gasten nog 2 jaar kan houden. Heel Nederland is anti Ajax, behalve als je zelf supporter bent van deze mooie club. Ondertussen is er in Nederland maar 1 club welke er voor zorgt dat andere Nederlandse clubs Europees kunnen spelen( ze verzieken het zelf weer door er uitgegooid te worden door halve amateurs) verder is er ook maar 1 club welke al jaren Nederlandse talenten opleidt die het in Oranje ook goed doen en zorgen voor een kentering.
Prachtig dat Ajax strak 350 miljoen in de kas heeft maar is nu wel weer tijd voor een feestje in mei.Verder is 70 miljoen een lachertje voor onze Goldenboy. In mijn ogen een groter talent dan de Jong en vele malen belangrijker dan de Jong + het is onze aanvoerder. Begin maar te bieden bij 85 miljoen. Finacial fairplay my ass, nu mogen ze dik aftikken aan ons.
 
7 maanden geleden
Je hoeft het niet te lezen. Ik denk dat De Ligt weet wat waar is, net als Ajax. Wat wij lezen is inderdaad behoorlijk irritant, omdat wij op zoek zijn naar waarheidsgetrouwe berichten. Het beste kan je dit soort berichten gewoon negeren.
 
7 maanden geleden
Ik ontkom er bijna niet aan, zoveel spamm over uitgaande transfers.
7 maanden geleden
Ajax is altijd al trendsetter geweest. Met de verkoopprijs voor de De Jong is een nieuwe trend ontstaan. Tijd van koopjes bij Ajax is voorbij, waar tevens alle andere clubs voordeel van zullen ondervinden en ook bij Psv zullen ze wijzen op de bedragen die betaald worden aan ons, ze zullen (moeten) meeliften en hoger inzetten. Maar het ene contract is het andere niet en het eigen vermogen hetzelfde, verschil zal er altijd blijven. Alleen kan de rest van Nederland dat nu eenmaal niet zo goed verkroppen, tis Ajax namelijk ;-)
7 maanden geleden
Gelukkig zijn alle fans het met elkaar eens, laten wij nu gaan voetballen en een poging gaan doen om kampioen te worden, en eind Februari een finale plaats halen.
7 maanden geleden
De Ligt is op zijn positie nu al een topper ook internationaal.
De Jong is bij lange na nog geen topper zelfs niet in het huidige Ajax spel.
Hij is niet beslissend in geen enkele wedstrijd.
Dat mag je wel verwachten daar hij op het middenveld speelt en de tegenstanders in de Nederlandse competitie niet te vergelijken zijn met de Spaanse Liga.
7 maanden geleden
Wat zou het toch tof zijn als Marc Overmars out of the blue hier op zou reageren. Gewoon even een interview met AjaxTV bijvoorbeeld om de laatste stand van zaken door te nemen. Gewoon even een praatje om de supporters gerust te stellen.
En dan mag hij van mij zelfs even Erik ten Hag een draai om z'n oren geven. Dat houdt de boel scherp zo vlak voor Real Madrid thuis! Het uur van de waarheid is bijna nabij! Real Madrid thuis.. Wat een affiche! Nu maar hopen en bidden dat iedereen heel blijft! :-)
7 maanden geleden
Als je kijkt naar zijn staat van dienst is hij zeker niet minder waard dan Frenkie.

Laatste nieuws