Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolás Tagliafico: 'Soms moet er ook worden verdedigd en gevochten'

4 februari 2019 04:58

In gesprek met De Telegraaf gaf Nicolás Tagliafico aan dat hij het lastig vond om de eerste wedstrijden na de winterstop te moeten missen. "Het was verschrikkelijk om Ajax-Heerenveen en Feyenoord-Ajax op tv te moeten kijken. Ik wilde meedoen. 6-2 is een schande", aldus Tagliafico.

Tegen VVV Venlo was de Argentijn weer terug. "Ik probeerde mijn best te doen, agressief te zijn en voor energie te zorgen. In het Spaans noemen we dat contagio, dat mijn medespelers hetzelfde gaan doen als ik, dat de vonk overslaat", zo gaf hij aan. "Nederlandse spelers mogen weleens wat agressiever zijn. In Holland gaat het vaak over de schoonheid van het spel, hebben alle spelers een goede techniek, geven ze mooie passes en is balbezit heel belangrijk. Maar soms moet er ook worden verdedigd en gevochten."

Uiteindelijk werd Tagliafico in de 63e minuut gewisseld. "Ik ben nog niet honderd procent fit, maar ik kon spelen. Vooraf hadden we al bepaald dat ik zestig of zeventig minuten zou maken, want het seizoen is nog lang. Ook de volgende wedstrijden moet ik erbij zijn", zei hij daarover. "Ik had last van de binnenkant van mijn linkerknie. Door deze blessure miste ik FC Utrecht-uit en die kwam tijdens de oefenwedstrijd in Amerika tegen São Paulo weer terug."




Tags

tagliafico verdedigd agressiever amerika binnenkant contagio feyenoord heerenveen holland overslaat schande telegraaf utrecht vonk vvv zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal