Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mitchel Bakker pas komende zomer naar Parijs'

31 januari 2019 22:37 - Voetbal International

Mitchel Bakker vertrekt komende zomer pas naar Paris Saint-Germain. Dat weet onder meer Voetbal International te melden. De 18-jarige linksback zal dan een contract voor vier jaar gaan tekenen. Bakker leek per direct al naar de Franse hoofdstad te vertrekken en had zelfs al afscheid genomen bij Ajax, maar de transfer kon niet op tijd rond worden gemaakt. De verdediger zal daarom het seizoen bij Ajax afmaken.

In de Transfer Deadline Show van FC Afkicken gaf Ajax-watcher Freek Jansen aan dat iedereen verbaasd is over de afloop. "Ook bij Ajax gingen ze er vanuit dat hij per direct ging vertrekken. Ze hadden al afscheid van hem genomen. Zojuist kwam het bericht dat het pas komende zomer in gaat, dus komende maanden speelt hij nog bij Ajax", aldus Jansen.

Jansen ging verder: "Deze transfer slaat natuurlijk nergens op. Dit valt onder de noemer van de grootste talenten binnen halen. Als je er tien haalt en er komt er eentje door die slaagt, heb je al een zwaar mooi rendement eruit. Zo moet je het denk ik zien. Het is natuurlijk een heel talentvolle voetballer en pas 18 jaar. Ik kan me voorstellen dat ze dan denken dat hij een groot talent is. Daarnaast moet je denken aan de Raiola-link. Raiola is daar kind aan huis en dat moet je niet los zien van elkaar."

Bakker had de mogelijkheid om het seizoen bij een andere club op huurbasis af te maken. "Het meest bizarre is dat er uit het rechterrijtje in de Eredivisie toch wat clubs zijn geweest die hebben geïnformeerd om hem te huren. Zij kregen al snel te horen dat dat weinig zin had, omdat hij betere opties had. Die optie was dus de top van Europa. Een krankzinnige transfer, zo is wel duidelijk", zei Jansen daarover.

Meer op Voetbal International




Tags

bakker jansen mitchel parijs raiola afkicken deadline eredivisie kind krankzinnige noemer rechterrijtje show

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Lekker een half jaartje banken dus. Geef speeltijd aan talenten die wél bij Ajax willen blijven...
+2/-0

 
5 jaar geleden
Banken?? Wat dacht je van op de tribune, maar dan wel z`n eigen kaartjes laten kopen!
+3/-0

5 jaar geleden
Ongelooflijk dat er nog steeds voetballers uit Nederland (waar je als talent ALLE kans krijgt, zeker bij Ajax, om jezelf in de kijker te spelen) ervoor kiezen om op 18-jarige leeftijd naar Europese topclubs te gaan..
99% zeker dat dit helemaal nooit meer wat wordt.
Typisch zo'n speler die over 3 jaar door Utrecht wordt gehuurd en uiteindelijk een contractje bij Twente tekent. Gefeliciteerd ermee!
+2/-0

 
5 jaar geleden
Ik zie PSG helemaal niet als topclub. Historie is ook onderdeel van een topclub. Wat hebben die nu voor prijzen in Europa gehaald? Niks. Het is hooguit een, dankzij een sjeik, rijke club. Ik kots van dergelijke clubs.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Ja ik kots er ook van, maar qua materieel zijn ze gewoon een topclub op dit moment.
Historie is leuk, maar daar verdien je geen kampioenschappen of CL-succes mee..
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos