Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mitchel Bakker in vergaande onderhandelingen met Paris Saint-Germain'

30 januari 2019 20:09 - Voetbal International

Mitchel Bakker lijkt op weg naar Frankrijk. Volgens Voetbal International is de talentvolle linksback in vergaande onderhandelingen met Paris Saint-Germain. De verdediger verwacht op zeer korte termijn zijn transfer af te kunnen ronden. Bakker was begin deze maand nog met de selectie van Erik ten Hag mee op trainingskamp in de Verenigde Staten.

Bakker kwam twee keer in actie in het eerste elftal van Ajax. Dit seizoen kreeg hij een basisplaats in de bekerwedstrijden tegen Te Werve en Go Ahead Eagles. Ook speelde hij dertig wedstrijden voor Jong Ajax. De linksback had nog een contract tot het einde van dit seizoen.

Meer op Voetbal International


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Tuurlijk we zitten nogal goed in onze (links) backs. Als Nico er niet is zakt de hele zooi in elkaar lijkt het wel. Wober is veel te snel opgegeven en verkocht. Nu Bakker en we gaan nog veel van (niveau) Sinkgraven zien op het veld. Na 1 jaar met aankopen lijkt het wel weer of we weer naar de middelmaat gaan. En dan moeten de echte grote spelers nog verkocht worden. Er komt wel een hele drukke periode aan voor Marc, er vanuit gaande dat de scouting die periode nu gehad heeft. Bakker moest zich nog bewijzen in Ajax1 maar het lijkt momenteel wel op PSV waar je ook de tijd en ruimte niet krijgt om je te ontwikkelen. Ik hoop nu weer eens op wat beter nieuws.
7 maanden geleden
Is geen materiaal voor het 1e. Soort Dijks 2.0 desalniettmin succes in Parijs.
7 maanden geleden
Drie keer raden wie zijn zaakwaarnemer is... Mino fucking Raiola.

Laatste nieuws