Transparent
Inloggen
Sluiten

Technisch manager sc Heerenveen: 'Václav Černý heeft besloten om in Amsterdam te blijven'

29 januari 2019 15:01 - Fox Sports

In gesprek met Fox Sports bevestigt Gerry Hamstra, technisch manager van sc Heerenveen, dat Václav Černý niet op huurbasis naar de Friezen zal vertrekken. "We hebben wel naar Černý geïnformeerd en Ajax stond daar ook voor open, maar zijn zaakwaarnemer en Cerny samen hebben besloten om het seizoen in Amsterdam af te maken. We zijn daar ook helemaal geen partij in geweest, maar we zouden graag met hem om de tafel hebben gezeten", aldus Hamstra.

De technisch manager van de Friezen had de Tsjech graag zien komen. "We hebben onze interesse aangegeven en Ajax stond daar ook open voor. Dan probeer je te kijken of er iets mogelijk is", zo geeft hij aan. "Ik weet de afwegingen niet en dat is ook zijn goed recht. In dat opzicht jammer, maar dan gaan wij verder."

Meer op Fox Sports




Tags

cerny heerenveen vaclav hamstra fox gerry tsjech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Het is een talentvolle speler die door blessures vaak is terug geworpen in de realiteit. Cerny heeft al een paar keer mogen invallen bij het eerste toen de wedstrijd al gespeld was. Als er geen toekomst meer bij Ajax is dan is een uitstapje naar Heereveen eigenlijk niet van toepassing. Maar gezien de toestand waar Ajax zich in bevind kan het zomaar goedkomen met hem,
+1/-0

5 jaar geleden
Aardig gozer. Na zijn goal uit bij Celtic onder de Boer dacht ik dat die er aan ging komen. Ik gok dat die te licht is. Had slimmer geweest om ff minuten te maken bij Heerenveen.
+2/-0

5 jaar geleden
Begrijpelijk met de komende leegloop van het 1e.
Misschien Dolberg aan Heerenveen verhuren?
Kan ie zich in alle rust ontwikkelen, want is nu absoluut geen meerwaarde voor Ajax 1.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal