Transparent
Inloggen
Sluiten

Sjaak Swart: 'Ik ben gek geworden voor mijn tv'

28 januari 2019 08:55

In gesprek met De Telegraaf geeft Sjaak Swart aan dat het voor hem een heel pijnlijke middag was. "Ik ben gek geworden voor mijn tv", aldus Swart, die zich afvraagt of het trainingskamp in Florida wel verstandig was. "Ajax was in vorm, had gewoon lekker een paar dagen vrij moeten krijgen met de Kerst en het goede gevoel moeten vasthouden. Nu kwamen ze doodvermoeid terug uit Amerika."

Mister Ajax heeft nog wel vertrouwen in de titel. "Als je PSV ziet spelen, denk ik dat zij ook punten gaan verspelen. Wanneer Ajax het onderlinge duel wint, is het verschil twee punten en dat is te overbruggen", zo geeft hij aan.

Volgens Swart moet er dan wel snel iets gebeuren. "Je ziet aan alles dat er geen klik is tussen Ten Hag en de spelers, zeker nu", zegt hij daarover. "Dat hoor je ook, maar vind ik raar, omdat hij al een jaar trainer is. Erik moet nu echt heel snel het vertrouwen gaan winnen."




Tags

amerika doodvermoeid florida hag mister overbruggen telegraaf titel trainingskamp verspelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht